10.06.2022 | 22:16
С ден закъснение Атанасов обяви: Руските спецслужби свалят правителството на Петков!
Операцията на Кремъл била "остра", като са активирани всички всички категории руски секретни сътрудници

Накратко: В момента в България се провежда остра операция на руските специални служби с цел да бъде съборена властта в републиката. Активирани са всички категории секретни сътрудници (резиденти, агенти за влияние, спящи клетки и т.н.), вербувани на идейно-политическа основа, различни видове зависимости, материална или друга заинтересованост. Това написа в социалните мрежи ген. Атанас Атанасов.

Наблюдатели очакваха подобна реакцията от Атанас Атанасов още в минутата, в която ИТН обяви оттеглянето си от правителството, но учудващо той пусна версията на намесата на Русия в българските вътрешни работи едва тази вечер.

Отделните клетки на агентурната мрежа на Кремъл са разположени във всички сфери на обществено-политическия и икономическия живот на страната. Те изповядват различни, а в определени случаи и противоположни идейно-политически, икономически, религиозни и други убеждения, но служат на общата цел, поставена от Центъра – промяна на външно-политическата принадлежност на България, посредством сваляне на властта и опит за инсталиране на зависимо марионетно правителство. Това би обслужило стратегическия интерес на Кремъл за пробив на евро-атлантическата общност, която застана зад Украйна и активно я подпомага.

С оглед ефективно противодействие на тази критична заплаха за националната ни сигурност на първо място трябва да бъдат осветени клетките, връзките и начина на действие на този механизъм. Ясно е, че държавните институции, наследени от Борисовата държава, не са способни да се справят с тази заплаха. Нужна е мобилизация на общността от хора, които искрено изповядват евро-атлантическите ценности на западната демокрация, за публичен отпор.

7 коментара

  1. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    MAЙКО МИЛА-вижте ги само на снимката-педал-изрод,педал-изрод.А най-големия педал стефан някой си тафров и той там курдисан.Абе БулгаристанСерсемПартиси,с тия ли намерихте да се чифтосате.Май и при вас е пълно с педали…

  2. Георги каза:

    Вярно е, което казва генералът, но защо до сега нищо не наравихте? В момента, който правителството посегна на интересите на Газпром и нейната касичка в България, беше ясно, че ще има преврат. Газпром седи в основата на 2 преврата в България. Луканов, после Виденов, който отказа да им подари газопреносната мрежа и сега Промяната, която с всичките си недостатъци направи нещо за националният интерес. Газпром от години ни дои с високи цени на газа, като срещу това плаща стотици милиони комисионни на партии и политици за да подържат монополната позиция в страната. НЕ случайно в денят, който ПП бръкнаха в блатото на Булгаргаз Президентът и Бойко скочиха и заговориха заедно против правителството. От този ден пРезидентът обяви война на това правителство. Явно и в неговият джоб са бръкнали.. сега, ако дойде ново следва: Прекъсване на всички проекти за газови връзки с Гърция и др. Продължаване на забраната за разработване на собствените ни газови залежи, и нов заробваш дългогодишен договор с Газпром, от който ще се хранят политици, политолози, журналисти и социолози…

  3. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    И тоя келеш са го налазили карастанчолите.Аман от костовашки боклуци и недоклатени педали.Малокалибрените педали са най-отвратителните уроди.Скапаняк,педал долен.

  4. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    И тоя келеш са го налазили карастанчолите.Аман от костовашки боклуци и недоклатени педали.Малокалибрените педали са най-отвратителните уроди.Скапаняк.

  5. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    И тоя келеш са го налазили карастанчолите.Аман от костовашки боклуци и недоклатени педали.Малокалибрените педали са най-отвратителните уроди.

  6. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    И тоя келеш са го налазили карастанчолите.Аман от костовашки боклуци и недоклатени педали.

  7. Паскалева каза:

    Глупостите на този дребен генерал са безкрайни….

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране