12.02.2023 | 19:34
Съветник на Зеленски бесен на Радев: предлага да застанем на колене пред Русия
Михайло Подоляк заяви, че българският президент ни предлага да приемем, че Украйна няма да съществува

Българският президент предлага Украйна да застане на колене пред Русия. Това смята Михайло Подоляк, съветник на украинския президент Володимир Зеленски.

Пред bTV Подоляк заяви, че Румен Радев не предлага Русия да напусне територията на Украйна.

“Той (Румен Радев, бел. ред.) предлага на Украйна да застане на колене и да приеме решението, че Украйна повече няма да я има. На мен ми се иска този човек да говореше по този начин и така да поставяше акцентите, за да могат всички да бъдат наясно какво предлага той”, казва Подоляк.

Според него българският президент “не предлага мир, не предлага войната да се прекрати”. “Той не предлага основното – Русия да напусне нашата територия. Той ни предлага да застанем на колене и да продължаваме да позволяваме нашите деца да бъдат убивани”, казва още Подоляк.

По думите му България е помогнала много на Украйна. “В най-тежкия момент на войната България наистина помогна на Украйна и ние ще запишем това в нашите сърца”, допълни Подоляк. Той не каза каква точно помощ е изпратило правителството, но смята, че то само трябва да каже какво е предоставено от финансова, хуманитарна и военна гледна точка.

2 коментара

  1. Червена бабичка каза:

    Чудно именце има този укро-бендеровец Подоляк (подлец). Коментарите са излишни. Слава Кокаине!

  2. Психодесен каза:

    Някакъв съветник на Зеленски, Михайло Подоляк, направи огромна услуга на Румен Радев. Сравни го с Орбан и изломоти куп безсмислици, като че ли ние сме длъжни да се грижим за неговия задник, вместо за нашия.
    Мише, ние сме българи, бате, а не украинци. Ние сме длъжни да защитаваме българския интерес, а не украинския. Понимаеш?
    На мен, разбира се, ми е пределно ясно, че от контактите си с водещите в bTV Мишето е останал с погрешно впечатление, но той трябва да знае, че техните осигуровки се плащат от работодател зад океана, а не от такъв в България. Именно затова Светльо Иванов е толкова cool.
    Преди това пък британският посланик ни плю. Пред същия този водещ. И се чудя, защо не покани въпросния Светльо и македонския президент. За да ни оплюе и той. Така Иванов щеше да направи Голям шлем. В мачкането на родината си.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране