11.06.2021 | 16:06
Сдружение РОД организира шествие в защита на традиционното християнско семейство
Събитието е в отговор на „София прайд“, който ще се проведе в столицата по същото време.
На 12.06.2021г. (събота) от 12 от Националния дворец на културата, в отговор на поредния скандален гей парад, допуснат от Столична община, ще тръгне шествие в подкрепа на традиционното българско християнско семейство.
Паралелно ще се проведе и в град Велико Търново от 12 часа от паметника Майка България.  За нас от РОД то е съставено от баща – мъж, майка – жена и техните деца и всякакви опити за налагане нови „нормалности“ са недопустими. Нашата организация цели да се противопоставим на „джендър“ идеологията и анти-семейните закони, които се приемат и налагат.
Искаме да обърнем внимание и на факта, че семейството все повече е дискриминирано и това ясно се вижда с всяко посегателство на държавата над децата ни и всички анти-семейни закони, които се приемат и налагат.
Ето защо чрез това шествие ние от РОД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ искаме да дадем и своята категорична заявка срещу приетата Европейска стратегия за детето, в която виждаме как родителите са дискриминирани, а детето е под ударите на новите „джендър“ идеологии, пишат организаторите.
И допълват: „За нас, провежданите в продължение на над 10 години гей паради в столицата и други градове са в нарушение на чл. 37, чл. 39 и чл. 41 от Конституцията. Те рушат психичното и физическо здраве на младежта, като внушават поведенчески модели, водещи до възпрепятстване възпроизводството на нацията. Те нарушават и обществения ред и морала. Чрез тях се поставя под заплаха и националната сигурност на държавата.
Поредният „София Прайд“ е обявен за 12.06 от 14 часа. Ние казваме: „Не на прайда“ и „Да на традиционното християнско семейство“!
Ето защо каним всички родителски организации, всички нормално мислещи родители и всички български граждани, които изповядват традиционните християнски ценности и застават срещу „джендър“ идеологията в защитава правата на традиционното християнско семейство, да ни подкрепят на 12.06.2021г. (събота) на пилоните на НДК, казват още от РОД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ.
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране