21.10.2024 | 10:21
Секс-маниакът Мбапе хвърли Франция в тъч
В Хексагона не могат да повярват, че любимецът им се е вкарал в скандал за изнасилване

Вечерта на шведския купон футболистът е бил с 30 хубавици, не се знае коя го е натопила

Това че Килиан Мбапе е футболист от класа и секс-атлет го знае цяла Франция. И се радва освен на неговите голове с националната фланелка и с екипите на клубовете, където играе, така също и на неговите секс-авантюри. А тях ги раздухват непрекъснато жълтите медии не само из Хексагона, като дори по-миналото лято освен серия от тръпки с няколко топ-модели, му бе приписана и забежка на яхта с джендър-звезда.

Няма лошо, момчето е само на 25 години, богато е, капитан на „петлите“, симпатяга, с изваяно като на древногръцка скулптура тяло, идол на милиони подрастващи, боготвори майка си. А освен това не е обременено с минаване под венчило или с някаква друга форма на по-трайна връзка с жена – значи всичко му е позволено в рамките на общоприетото.

Ето защо когато завчера от Швеция на Хексагона долетя новината, че любимецът на безброй фенове на футбола май е разследван в Стокхолм за изнасилване, французите бяха изумени, буквално хвърлени в тъч. И вестта стана водеща в информационните емисии на националните тв-канали, на радиата и в сайтовете на вестниците, засенчи всички останали съдбовни вътрешни и външни новини. Скандалът продължава да се дипли по първите страници на вестниците и днес, развоят му се следи от всички във Франция, пък и навсякъде по света, където ритането на топка е любима игра. Просто защото никой не иска да допусне, че националният френски и планетарен футболен герой с безкрайни финансови възможности и солидна вирилност е паднал толкова ниско, че да насилва жена, та била тя и шведка.

Най-интересното в случая е това, че никой край Сена не говори за някаква режисирана провокация, за комплот срещу Килиан, примерно заради това, че заряза „Пари Сен Жермен“ и отиде да играе в „Реал“ – Мадрид. Всички французи са бесни от това, че Кики или Донатело /жизнената изобретателна костенурка „нинджа“, на която Мбапе приличал според негов съотборник в „ПСЖ“ – бел.кор./, каквито са двата най-известни прякора на Мбапе, се е въвлякъл като последния наивник, сам или най-много с рамо на авер, в чутовен скандал. Който може да му коства не само завидния авторитет на футболна звезда и капитанската лента на националната гарнитура, но и до 6 години решетки. „Просто момче!“ – отсичат гневно мнозина на Хексагона, правейки обстоен преглед на подробностите в информациите най-вече на вестниците за орезилата Мбапе стокхолмска авантюра. Лошото е това, че тези информации не само са проверени и доказани от няколко източника, но в тях прозира „Стила Мбапе“ от други негови, така да се каже, романтични набези по знойни хубавици.

Ами вместо да се яви на лагер-сбора на „петлите“ за мачовете от Лигата на нациите, който отсвирва с оправданието, че е изморен и контузен, Килиан се качва на собствения си джет и отлита за Стокхолм. За да „регенерира“, казва на близки, след една „сложна година“ – тази на сбогуването с Париж след изнурителни противоречия и финансови спорове, които все така продължават, след загубеното Европейско първенство, оспорваното отсъствие от Олимпиадата, нелекия рестарт в новия мадридски клуб, усложнен от мускулни проблеми в бедрото и т.н. Придружават го само собственият му бодигард и неговият доверен помощник и приятел Норди Мукиеле, с когото са играли в „ПСЖ“. Засечен е за пръв път в Стуреплан – епицентъра на нощния живот в Стокхолм, на 10 октомври миналата седмица. Мукиеле познава в шведската столица „луксозно пиколо“ на баровски хотел, което може да организира всичко за една свръх-приятна разтуха на платежоспособни вип-гости. Естествено, че става дума за елегантна вечеря в достойни за всякакви земни звезди кръчма, за многолюдна приятна компания – женска или мъжка по желание на клиента, за веселба до зори в дискотека за богоизбрани и т.н..

И Мбапе отсяда в петзвездния хотел „Bank“, избран, защото има на последни си етаж апартамент с площ от над двеста квадратни метра, с басейн, сауна и още куп главозамайващи екстри. За няколко часа присъствието на футболната звезда остава незабелязано, докато папараци не го „излавят“ на някаква улица в Стуреплан да влиза в микробус с Мукиеле, порядъчно маскиран с шапка и ковид-маска на лицето. Четвъртък е, 10 октомври, и „луксозното пиколо“ е организирало вечеря в култовия стокхолмски ресторант „Chez Jolie“, а след това купон до сетни сили в дискотеката „V“ – „един от най-ексклузивните нощни клубове на Швеция“, както е посочено на уебсайта на заведението. За Килиан и компания е запазено цялото свръхлуксозно и просторно „приве“ с име „Залата за тенис на маса“, наречено така, защото в него има и маса за пинг-понг. Поканени са за сластно уплътняване на вечеринката трийсетина старателно подбрани знойни хубавици, с които можеш да танцуваш, да си говориш, да пиеш шампанско, да чукаш тенис и да свършиш нощта с която си пожелаеш. Просто защото според уговорката с организатора, поне една от избраните красавици, а при желание и няколко, трябва да придружат Мбапе и Мукиеле в хотел ”Bank”.

Капитанът на „петлите“, който според спортните журналисти е „роден да побеждава“, напуска Стокхолм в петък следобед и отлита за о. Корсика, за да си почине от мощната шведска вечеринка. Междувременно обаче предполагаемата жертва отива в болница за освидетелстване на изнасилването, което твърди, че е претърпяла предишната нощ. В събота пък подава жалба в полицията срещу насилника. Разследващите й изземат черен панталон, сутиен, топ и чифт скъсани бикини, свалят отпечатъци от пръсти в дискотеката и в баровския апартамент на хотел „Bank”, секвестират и записите от нощта на множество камери за видеонаблюдение. В началото на миналата седмица, когато гръмва скандалът, Килиан Мбапе вече е „категоризиран“ от магистратите като „разумно подозрение“ в предприетото разследване. Това е най-ниското ниво на обвинение, предвидено от шведския закон и поне до петък футболистът не бе получил официално съобщение от шведското правораздаване, че е следствен за изнасилване.

Първоначално адвокатката на нарочения за изнасилвач футболен ас изключва всеки един от подхвърлените от медиите факти, който може да доведе до действително пряко обвинение. „Клиентът ми е удивен от тази история, за която не знае нищо!“ – обяснява защитничката Мари-Алекс Кану-Бернар, подчертавайки, че делото в Стокхолм е заведено срещу неизвестни лица. В същото време от обкръжението на Мбапе изтича „добре филтрирано“ потвърждение за секс емоции, които обаче били „по взаимно съгласие“. И като доказателство в. „Льо Паризиен“ цитира няколко разменени есемеса сутринта в петък между футболиста и неговата нощна гостенка в хотела, с които той й благодари за креватната щедрост. Значи няма изнасилване, но съвсем неочаквано в петък защитната линия на Мари-Алекс Кану-Бернар се промени, стана по-предпазлива. Може би и защото от клана на прочутия ритнитопковец изтекоха опасения, че твърде вероятно е друга жена, а не тази от хотела, да го е обвинила в изнасилване. През двата дни, прекарани в Стокхолм, и по-специално през вечерта в дискотеката “V”, футболистът си е разменял ласки и с други момичета измежду трийсетте поканени красавици. А освен маса за пинк-понг, в „приве-залата“ са били обзаведени и изолирани сепарета за бърз секс…

Но освен упреци за предполагаемата глупава сексуална изцепка на Мбапе, медиите във Франция започнаха да го наричат „глезльо на съдбата“ и „прахосник“. Защото според в. „Л’Eкип“ той бил похарчил за двудневния си гастрол в Стокхолм и за полет със самолета си над 150 хил. евро или повече от 100 средни месечни заплати на Хексагона. Освен това джетът бил замърсил въздухът над Европа с 25 това въглероден двуокис – два пъти и половина повече от „квотата“, която нормативите за опазване на околната среда определят на един французин…

Румен Михайлов, Труд

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране