19.10.2022 | 11:39
Шиши пак е дебел, Веждичката седи зад микрофона като човек, който не е свикнал да го занимават с глупости
Малко репортерски наблюдения от тазсутрешното НС
Малко репортерски наблюдения от тазсутрешното НС. Шиши пак е дебел, Веждичката седи зад микрофона като човек, който не е свикнал от сабахлем да го занимават с глупости, а химнът на България… повече от всякога ми звучи като траурен марш.
Няма да анализирам само ще пусна един откъс от гениалния Тони Филипов Д-р, светла му памет. Липсваш Докторе, адски ни липсваш точно сега.
“… Същият този зле образован и още по-зле възпитан екземпляр говореше съвсем друго през 2013 г.: „Всички ли сме роби на един дебел, грозен, на 20 г. милионер бе, да му е.а пу.ката майна. Всички ли сте роби на такъв изрод, нямате ли смелост… Как е станал този боклук мултимилиардер на 20 г. и е изкупил всички хора и за 1000 лева заплата всички му слугуват… Няма медии.
Аз оня ден се обаждам на Валя Велева и казвам – искам да направя интервю, а тя казва: о, моля ти се недей. После звъня в „Стандарт“ на Славка, нарочно го правя… Петьо Блъсков изцяло се е продал… Това са на Доган вестници. Ако смятате, че този фес не ви управлява, селски от Дръндар – то това ви е нацията на 1300 г., да ви е.а циганската нация…”Както казахме още тогава, нация, която е допуснала подобен простак да ѝ бъде министър на културата, си заслужава… таковането. И най-вероятно си го получава.”

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране