09.09.2022 | 22:23
Шоуто продължава! Василев пуска запис на Колтуклиева за отношенията ѝ с Борисов, Пеевски и Гешев
"ПИК имаше договор за много пари в тотализатора", заяви бившият министър

Истината е, че Соня Колтуклиева тепърва започва да бъде разобличавана след разкритията, които направих“. Това заяви отговор бившият спортен министър Радостин Василев в студиото на „ЕвроДикоФ“. Преди това инфлуенсърката на ГЕРБ Колтуклиева прочете предварително написан текст, в който изсипа куп обвинения срещу него.

„Съвсем скоро аз ще направя допитване отново дали да пусна един приятен неин запис, близо 20 минутен, в който тя много добре разказва за отношенията си с Бойко Борисов, Делян Пеевски, Гешев, любовната аферта с Иван Костов и много, много детайли, които ще ви покажат какъв човек е тя“, продължи Василев.

Той уточни, че става въпрос за аудио запис. „Никога не сме имали маркетингов директор на тотото без опит. И между другото маркетинговата стратегия на тотализатора доведе до там, че той има 27% ръст за петмесечието на предишното управление, което бях назначил. 30% и няколко милиона повече за спорта“, каза още той.

Василев не отрече, че познава Александър Тодоров и Венцислав Петков, но изтъкна, че те са отлични професионалисти и не съжалява за избора си за тяхното назначаване.

„ПИК имаше договор за много пари в тотализатора, Tribune.bg – много пари“, продължи той атаката си към Колтуклиева.

Радостин Василев отрече да е сключвал договори за реклама с трите големи телевизии. „Трите многомилионни договора са сключени от Любомир Петров“, заяви бившият спортен министър, показвайки документи от сключените споразумения и подчерта, че договорите са били „заварени“ при встъпването му в длъжност.

По думите му с подобни договори се купува „медийно спокойствие“.

„Въвеждането на ред, създаде хаос в 4-5 федерации, които не искат да спазват правилата. Те са проверявани, установяват се нарушения при тях. Те са много пискливи тези федерации и сега се радват, че ме няма, защото мирът и любовта, които имат с г-жа Лечева ще позволят по същия начин да се харчи държавен ресурс, както преди аз да стана министър“, коментира той отношенията си със спортните федерации у нас по време на управлението му като министър.

Той определи строежа на „Арена Бургас“ като „абсолютно криминална история“.

„Отстраняването на Пламен Манолов от Национална спортна база, човек, който не бях назначил нищо да управлява, предизвика много сериозна истерия в определни кръгове, които си бяха разпартачосали Национална спортна база и всички имоти“, категоричен бе Василев.

Той отправи атака към сегашния спортен министър Весела Лечева, че е назначила обратно всички стари фигури от ръководството на Национална спортна база.

Василев упрекна Лечева за назначенията в държавните предприятия „Академика“, Национална спортна база и „Сердика – спортни имоти“.

1 коментар

  1. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    Уважаема редакция на МИГ НЮЗ ИНФО.До кога ще ни занимавате с измислената драма между една долнопробна курва и един мазен,гелосан педал.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране