27.07.2024 | 11:06
Шоуто в БСП няма край: Нинова в изолация в парламентарната група, никой не й говори
На задните редове тя общувала единствено с Георги Свиленски и Иван Ченчев

Шоуто в БСП няма край, а от сега активисти планират да се качат умишлено на „Бузлуджа“ на ежегодната сбирка на Столетницата само за да гледат сеир. Бившата лидерка на БСП Корнелия Нинова била в пълна изолация в парламентарната група.

Новото ръководство на червените нарочно не говорело с нея, дори не я осведомявало за готвени законопроекти или за изказвания от трибуната, пише „Уикенд“. На задните редове тя била напълно изолирана и общувала само с личните си депутати, останали й вени докрай – Иван Ченчев и Георги Свиленски. Пикантерията разказа за депутати от лагера на Атанас Зафиров, който си присвоил всички медийни изяви и превзел дори партийния орган в. „Дума“, където името на Нинова вече е забранено да споменава.

Корнелия и екипът й били осведомени от медиите, че новите началници в Столетницата напират за третия мандат. Пълният „игнор“ на ръководителите спрямо Нинова и сие бил напълно умишлен, въпреки че Борислав Гуцанов кавалерския я покани на Историческата промяна.

Там новото ръководство се закани да не позволи на бившата шефка да изнася речи, дори вече дори били създадени групи в социалните мрежи срещу допускането на крушовската Борджия ди летящата чиния. Покани за ‘Бузлуджа“ са получили почти всички изгонени от Нинова социалисти, включително и Сергей Станишев, Мая Манолова, Иван Таков, Татяна Дончева и Костадин Паскалев. Ваня Григорова също била поканена, като идеята на новите шефове била да бъде създадена на силна левица с изпъдените от Нинова.. Поп певецът Миро, който ще е гвоздеят на комунистическото сборище, не бивало да се надява да е причината за наплива на „Бузлуджа“, а очакваните разправии между лагерите на сцената.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране