20.04.2021 | 15:40
„Ще спра да куцукам и ще се върна един ден“
Едно към едно от поредните щуротии на собственика на най-късания менискус в държавата

Бойко Борисов, на живо от болницата, събра проекто-министрите си и държа дълга реч по всички актуални теми:

„За тези, които се интересуват от моето здраве – сигурно утре ще ме изпишат. Но са много пет операции – да чистят, да изтеглят водата…Болезнено е“.

„Забравете ме и медиите, и всички. Ще говоря само партийни работи. Депутатът Трифонов е на дневен ред, той трябва да отговаря на всички въпроси, на които десетилетия аз отговарям. Той е на ход. Той има всичката подкрепа. Мен не са ме подкрепяли никога всички. Ние не се заяждаме, само искам да работят и да направят веднага правителство“.

„Аз казвах на Станишев навремето – спри ги тези Мая и Корнелия, излез ти! Просто истерични жени, злобни жени. А те сега се събраха всичките в парламента: и Таня, и Капон, и Мая, и Корнелия . И още един-двама мъже има – и те истерични като тях.“

„Това не допринася нищо за държавата, ако нещо щеше да допринесе, да отида, но не, те искат да викат и да направят патаклама в парламента. Защото те не искат да четат, да говорят по плана за възстановяване“.

„Ще спра да куцукам и ще се върна един ден. Ще си почина, те ще покажат какво могат и ще се върна, като се види, че не могат. Аз съм показал опита и мъдростта си през тези години. Затова и тези хора стоят около мен и ме слушат, не защото съм по-силен“.

„Утре искам да те видя по плочки с барабаните, щото виждаш на правната комисия момчето какво е. И ние такива тигри имаме в ГЕРБ. Я малко се разголете и вие, явно това е модата, това е новата вълна, това е отговорната политика.“

„Калине, две думи само, че вече кървят ми конците и не требва много…обещах на докторите кратко.“

„Аз куцам с десния, той (Слави Трифонов) май с левия, така че може горе-долу да се подкрепяме, но не сега.“

„Знаеш ли къв им е страхът? Че аз ще се върна. Това, че ще спра да куцукам, ще си почина. Когато се мобилизрам, когато се види какво могат другите, аз ще се върна. Като какъв, това няма никакво значение.“

„Те и за Винету говорят, но тя не е една книга, те са две, два тома. Те това също не знаят“.

„Както децата сега обичат Спайдърмен, ние тогава тези книги, тези филми бяха.“

„Хората ми викаха: Не ходи да риташ топка. Обаче акъл не расте.“

„Всеки ден задържам хората да не отидат пред парламента“.

„Страхлив е този, който няма отговорност да направи кабинет. Защото е много лесно да обясняваш кой е страхлив, но това се измерва само по едно – дали можеш да носиш отговорност. И аз я носих от сутрин до вечер! Истерични злобни хора винаги са ме плашили, те са деструктивни, но политиката не е да псуваш, да крещиш и да плашиш. Това го правят мутрите“.

„И ние сме виновни и затова имаме този отлив и го приемаме. Но винаги е така в коалиция. Знаете ли как се работеше с Краси и Дончев на една маса? Внася за ромската интеграция и казармата и Дончев казва, че ако това се внесе, не може да се обади в Европа. А Краси казва – аз ще си го внеса, вие ако искате“.

„Те ще ни говорят за елелектронно гласуване и по пощата, а Рюте ми се обади и каза да не се лъжем, защото са го направили в Холандия и после са го забранили. Знаем ги руските хакери колко са добри и какво може да се случи. Гласуване на пощата, кой ще го контролира? Като дойде един плик с писмо – как ще го броиш, помните ли провала в САЩ по пощите? Как ще се удостовери кой кой е? Аз като отида да гласувам ми гледат личната карта, сравняват в два списъка“.

„Депутатът Трифонов е на дневен ред и той трябва да отговаря, има всичката подкрепа, което аз никога не съм имал. ДПС и ДБ дори са заедно да го подкрепят“.

„Дълги години съм искал да не съм агресивен човек и съм успявал. Това съм работил, затова съм стигнал до национален треньор по карате, това е уважение към противника, покланяш се на победителя“.

„Сега вие сте министри и кандидат премиери и ме слушате, Любо стои до мен, не защото съм по-силен, а защото имам опит и мъдрост.“

„Сега го разбирам Слави, не е лесна тази работа и това не го прави по-слаб. Аз го обичам, защото е доказал 30 години, че е добър в едно нещо. Това е геройство, когато имаш болка да си вършиш работата“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране