18.09.2022 | 13:09
Сидеров: Костадинов ми каза, че ще занули всички, включително Каракачанов, на когото носеше чантата
"Възраждане" прави внушения, а всъщност е менте, което е създадено да махне другите формации", смята лидерът на "Атака"

Призовавам всички, които се явяват на тези избори, да се откажат от другите си позиции. Това е честното и коректното към хората. Това коментира за „Офанзива“ лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.

Според него България трябва да се върне към постоянно и добро отношение с Русия, за да има баланс. „БСП е менте, така че в момента трябва да създадем балансиращата част“, подчерта той. И обясни присъствието си в политиката. „Аз съм в политиката, защото хората ме повикаха там, не защото много се обичам. Хората казаха „направи партия, за да те следваме“. Свише някой ми е казал отгоре да вървя по този път“, убеден е лидерът на „Атака“.
По думите му Костадинов го е призовал да каже на избирателите си да гласуват за „Възраждане“. „Той отказа всякакво съдружие. Нямам нищо против него, но той избра гордостта и самотата. Каза ми, че ще занули всички, включително Каракачанов, на когото носеше чантата. „Възраждане“ прави внушения, а всъщност е менте, което е създадено да махне другите формации“, смята Сидеров.

Той е пожелал на сина си, който днес има рожден ден, животът му да е смислен, изпълнен с вяра, обич и приключение.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране