31.03.2021 | 9:14
Сидеров пак цъфна почерпен по БНТ
Вие наистина ли мислите, че хората умират от някакъв вирус?! Това е пълен фейк, отсече лидерът на Атака

Лидерът на Атака Волен Сидеров този път прекали с почерпките. Политикът за пореден път се появи в студиото на националната телевизия във видимо приповдигнато настроение, като говореше бавно със завален тон.

Още в началото на „Референдум” по БНТ, където той участва в предизборен дебат, Сидеров с бавна и некоординирана крачка се приближи към водещата Добрина Чешмеджиева и в знак на извинение за предишното му скандално участие й подари малко букетче, което измъкна от сакото си.

„Аз с жени не воювам”, джентълменски каза Сидеров. Чешмеджиева пък уточни, че на дебата трябвало да присъстват още ГЕРБ и ВОЛЯ-НФСБ, но те не се явили в студиото.

На въпроса на водещата за кризата с коронавируса лидерът на Атака погледна с недоумение.

„Ама вие наистина ли мислите, че хората умират от някакъв вирус?! Това е пълен фейк, няма такова нещо. Даже Люк Монтание ви каза, че този вирус е дизайнерски, създаден е изкуствено, за да предизвика психоза. И всяко правителство видя в това собствената си изгода – дори в Русия”, коментира Волен Сидеров.

То беше категоричен, че пандемия няма, и каза, че ако беше на мястото на премиера Бойко Борисов, щеше да отмени абсолютно всички мерки.

„Ние не сме безсмъртни – все някога ще умрем. Ама сега ни натрапиха, че ще умрем от някакъв вирус“, обобщи философски той.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране