24.08.2024 | 22:37
Синът на Джевдет Чакъров: Все още не съм арестуван
Сами Чакъров пита дали дават някакъв сертификат или документ „Задържан по (индиректна) поръчка на ДП“

Публикуваме пост във „Фейсбук“ на бизнесмена Сами Чакъров, син на председателя на ДПС Джевдет Чакъров от 19 юли. Текстът е интересен в контекста на войната между Делян Пеевски и Ахмед Доган и масовите проверки на депутатите, лоялни на почетния председател:

Последващият долу пост отразява изцяло мои възгледи и лично мое мнение. Никой от семейството ми няма и най-бегла представа, че ще публикувам нещо, нито пък идея за съдържанието му. Ако някой лесно се идентифицира и това го вбесява, да не се заблуждава и да знае, че аз съм свободен човек.

ДО ХАМИД ХАМИДОВЦИТЕ

Първо, харесва ми как сте се хванали като удавници за сламка. По мое мнение има вероятност да осъзнавате, че в частния сектор вашите таланти ще бъдат оценени на едноцифрени стотинки спрямо лева, който получавате в парламента или на държавната ясла. В този аспект разбирам защо сте готови на всичко.

Второ, не е изобщо срамно да не си завършил някъде или нещо, не е срамно и да не си довършил някое начинание успешно, обаче е срамно да излъжеш, че си го направил и с фалшиво CV да тръгнеш да катериш стълбичката. Оттогава, предполагам, гниеш вътрешно и ставаш лесна жертва на „страхуващите“ и се превръщаш в тяхна изтривалка/маша/бухалка/… според конкретната нужда.

За финал, не е толкова впечатляващо или съмнително, когато в лотарията на човешкия живот още на раздаването преди раждането ти се падне билет да се появиш на този свят в семейство на успешни хирург и стоматолог (на всичкото отгоре в последствие успешният хирург със златен медал става и много успешен политик…). Трябват ти горе долу читав характер и амбиция, за да бетонираш успеха си (на езика на хамид хамидовците: да изиграеш успешно добрите карти, които са ти се паднали).

П.П.: Белите непразни листове от снимките са в мнозинството си получени преди повече от 10-15 години. Да не си мислите, че оттогава досега съм бил в режим „почивка“ или да са ми тежали санкции от най-големите демокрации, та да не мога да работя усърдно, да създавам и развивам.

П.П.П.: Станиславе, ако си заложник или се чувстваш силно заплашен, моля мигни три пъти следващия път като си в някоя телевизия. Моделът на терор се разпуква. Виж аз още не съм задържан за 24 часа. А дали дават някакъв сертификат или документ „Задържан по (индиректна) поръчка на ДП“? За една стена питам.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране