14.07.2023 | 11:50
Синът на Радев стана бизнесмен!
20-годишния Георги върти своя фирма за търговия в столицата

Президентският син Георги Радев е основал собствена фирма на 9 май тази година, пише „Ретро“.

Наследникът на Румен Радев е регистрирал фирма на свое име, която носи името „ИТА 999“ ЕООД. Дружеството е създадено в София където ще развива и дейността си.

Според документацията от учредяването на първия бизнес на 20-годишния Георги на този етап той няма съдружници в него. Фирмата му се занимава с търговия, но не е упоменато конкретно с каква.

Бизнесът му функционира от два месеца и все още няма информация за печалбите му.

От година насам Георги е свел до минимум публични си появи и е неактивен в социалните мрежи. Младежът затри всичките си следи в Интернет и изпадна в абсолютна нелегалност веднага след като завърши 12-и клас през май 2022 г.

Той бе абитуриент в столичното 138 СУЗИЕ „Проф. Васил Златарски“, където се дипломира заедно с испанската паралелка с отличие. След завършването му се появиха слухове, че е продължил обучението си в университет в чужбина, но баща му ги разсея, като сподели пред медиите, че и двете му деца са решили да останат в България.

Докато беше гимназист Георги имаше успешна спортна кариера, и бе сред младите футболни надежди. В 12-ти клас обаче се раздели с футбола, след като игра един сезон в младежкия отбор на ЦСКА.

В последните месеци Георги, който в ученическите си години се забърка в няколко скандала,  се е сдобил с имидж на „лошо момче“ и е направил първата си татуировка. Тя се намира под врата му и представлява надпис на чужд език.

Младият бизнесмен още в училище бе обект на внимание от страна на нежния пол, но не афишира личния си живот и досега не се е показвал с приятелка до себе си. Кандидатки за сърцето му със сигурност има, а бонус за това е лъскавото черно Audi, с което младежът се подвизава по столичните улици.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране