27.11.2022 | 16:07
Скандал! Наши политици наеха жиголо, но не му платиха. Той си иска парите пред камерите (видео)
Общински съветник от ДПС ползвал мъжки ескорт и не заплатил за услугата. Йордан Йорданов потъна вдън земя след публичните признания, че е спал с депутати

Йордан Йорданов е сред най-оборотните български жигола у нас. Името му попада в ефир след излъчване на предаването „Съдебен спор”, където той е главен герой барабар със сексуалните си подвизи.

А те до един са свързани с имена на популярни личности – политици, бизнесмени, телевизионни водещи, градоначалници, бивши и настоящи народни представители, артисти и музиканти.

Малко след това Йорданов се изпари, а телефоните му останаха изключени, което породи безкрай версии, дори това, че може да не е сред живите.

Оказа се обаче, че той излежава присъда в затвора в Кремиковци за рекет към кмета от ГЕРБ в Свищов Генчо Генчев, с кого по думите му имали интимни отношения и неуредени финансови сметки.

„Отидох, свърших си работата така, като трябва. След това той ми плати, но не сумата, за която се бяхме разбрали. Даде ми доста по-малко пари. Но последва втора, трета среща и така доста време. Почнахме обаче да не се разбираме финансово. Виждали сме се и без да правим секс.

От моя страна нямаше физическо привличане, от негова не зная – може и да е имало нещо. Не съм го изнудвал, макар че срещу мен се води наказателно дело за изнудване в Софийския районен съд. Аз просто искам да ми заплати парите за това, което сме правили”, признава Данчо пред телевизионната камера преди няколко месеца.

Притеснен от статия във вестник „Уикенд”, че има вероятност да е отвлечен или затрит, той потърси репортер на изданието, за да разкаже, че още жив и здрав, но е опандизен по вина на големци, които твърдели, че ги изнудва с порно клипчета за пари.

„Всичко тръгна от общинския съветник Фами Али, за когото разказах в „Съдебен спор”. Той има семейство и деца, гради си някаква фалшива репутация. Направих го, защото исках да си получа заработените пари.

Имах филмче от 2 минути, което дадох на Жоро Игнатов. Ако Фами Али си беше платил, никога нямаше да разказвам за него.

След публичните ми изяви в Нова телевизия и по интернет бях задържан от съдебната власт, защото имах интимни взаимоотношения с кмета на Свищов Генчо Генчев.

Той заведе дело срещу мен – твърдеше, че го рекетирам. Получих присъда и така попаднах затвора. Така устата ми беше затворена. Мисля, че бях осъден по поръчка, по член 214. Твърдя, че съм невинен! За затвора е той, а не аз.

Вижте, бил съм с доста политици. Почти всички ме поръчват чрез интернет платформа и застават с имената си. Не виждам причина да се крият и да не казват публично какво харесват и какво не. Помня дори и датите, на които сме правили секс

Примерно, с един бивш депутат – Ч.К., бяхме заедно през лятото на 2020 г. Дойде в квартирата ми на ул. Христо Ботев” 104 в София. Беше ме поръчал по интернет. Не знаех, че е бил депутат. Понеже не ми заплати, реших да си потърся заработеното.

Между другото политиците често забравят да си плащат, това съм забелязал. Бях направи клип и с него. Показах му го и веднага ми се издължи. На следващия ден дойде някакъв негов човек вкъщи.

Представи се като клиент. Качихме се в апартамента и той извади пистолет. Опря ми го на челото и каза: „Ако не изтриеш клипа, ще ти се пръсне мозъка по целия апартамент”.

Изтрих го незабавно. Беше дълъг 8 минути и 31 секунди. Виждаше се как правим секс, орална любов, еротични масажи, такива неща”, разказва цветисто затворника Йордан.

Той твърди, че секс тефтерът му е доста обемист. В него били вписани номерата на полицейски служители, политици, хора от елита. За някои лица никой не подозирал какви страсти имат.

Незабравими приключения имал с водещия и шоумен И. С. през 2019 г. в квартира на столичната улица „Георги Софийски” 70. Онзи бил дегизиран с шапка и очила, но от далеч личало кой е.

Той пожелал първо да се изкъпе, а после да си поиграят на „строг господар”. Йордан Йорданов твърди, че е снимал и секса с И. С. Не възнамерявал обаче да го показва, тъй като водещия бил коректен и платил всичко според предварителната им уговорка.

В поменика на любовниците влизал и Камен В. Той обаче също бил изряден в плащанията си и към него Йорданов нямал забележки. Бизнесменът Данчо Д., няколко водещи и новинари от БНТ и Би Ти Ви също ползвали услугите му. В общи линии, били напълно коректни.

„В този мръсен бизнес съм от 6 години. Винаги съм привличал мъжете с външния си вид, умея да говоря, интелигентен съм. Размерът също е от значение.

Колкото по-навътре влиза, толкова по добре за тях. Извинявам се грубото изречение, но е вярно. Особено политиците. Вечно са с изисквания. И вечно създават проблеми. Освен това имат много по-мръсно съзнание от останалите ми клиенти.

Искат да им се прави фистинг, Строг господар също. Това е игра, свързана с изтезания, с водене на каишка, удряне. И.С. много обичаше да си вкарвам ръката в него. Едно известно лице от телевизията е изключително долен в сексуално отношение.

Обича да му се пикае в устата, да мирише мръсни чорапи, обувки. Голям фетишист е, но има всякакви хора. Старя се да угодя на клиентите си. Разбира се, според желанията им, определям и цената си. Грешката ми може би е, че не взимам предварително парите и така понякога стават издънки.

Не съм имал леко детство, нито мечти. Израснах в дом за изоставени деца. Майка си видях за първи път, когато бях на 18. Никога не съм знаел какво е майчина ласка, какво са празниците като Коледа и Нова година. По едно време исках да стана журналист, но нещата се завъртяха.

След излизането от дома, завърших медицина и станах медицински брат. Първата ми работа беше като санитар в Александровска болница. Но не плащаха много и за това реших да продавам тялото си и станах ескорт.

Продавам го срещу определена сума и не всеки би могъл да си ме позволи, защото съм сред най-скъпо платените жигола в България. Освен това имам високи изисквания към клиентите си. Те са на база морал и финанси. Може да се каже, че си избирам клиентите. Не бих легнал с всеки. Е, може би бих направил компромис за много пари”, издава оборотният мъж.

Той няма твърда сума за услугите, които предлага, но тарифата варирала от 100 до 1000 лева по време на сеанса. Повечето казвали, че ще искат стандартен секс, но след това обръщали палачинката и пожелавали страстни нестандартни изпълнения, каквито нямало и Кама Сутра. Строг господар била най-често поръчваната сексулна услуга. Йордан влизал в ролята и издавал заповеди клиентът му да лапа дръжката на врата, почвал да го псува, плюе, удря и т.н.

Раздавал се на макс и не можел да се оплаче от липса на клиенти. Бил в добра кондиция и неизхабяема сексуална енергия. Не се страхувал да говори за клиентите си публично, защото бил сигурен, че никой няма да го убие. Искал просто да даде гласност на случилото се, за да се научат политиците да си плащат.

„Имам много богат клиент. Той проиграва всяка вечер по 50 000 – 60 000 лева в игралните зали на София и най-вече в „Рамада”. Ляга си с мъже като мен, после забравя да плаща. Това е наглост.

Защо така постъпват тези хора?!Може ли да са толкова непочтени. Харчи по 60 000 хиляди на вечер, а за мен не намира 200 лева да си плати”, реди Йораднов, за когото се говори, че в зандана е минал през деветте кръга на ада.

Пак там обаче открил и своята голяма любов, която го подкрепяла морално за всичко. Сексуалният живот на топ ескорта вървял с пълна сила. Момчетата се обичали, но не правели планове да заживеят заедно, когато излязат навън.

„Искам да се знае, че лежа в затвора несправедливо осъден. Решен съм да търся справедливост и няма да оставя така нещата”, заканва се Йордан.

И намеква, че има доста пикантни клипове и снимки, които е насъбрал за непочтените си клиенти.

1 коментар

  1. Анонимен каза:

    Четете ли българи,ние работим,издържаме проститутки,Осраини,цялата тиня,наречена администрация от всички нива.Затова са малки заплатите и пенсиите,вместо да вземем мерки като лъвове,ние се държим като котенца.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране