04.05.2015 | 8:14
Скандал в ефир:Кметът на Хасково обвини bTV в поръчка!
Георги Иванов прочете списък с имена на свои колеги, които ще бъдат ударени

Кметът на Хасково обвини bTV в изпълнение на поръчка на премиера Бойко Борисов.

Георги Иванов не успя да обясни защо синовете му са облагодетелствани с обществени поръчки, както и как нива, купена от съпругата му за 5 000 лева, само за броени дни поскъпва над 1 млн. лева.

Вместо това Георги Иванов прочете списък с имена на кметова, които ще бъдат ударени от bTV. В него са Петър Паунов на Кюстендил, Андон Тотев Сандански, Красимир Костов на Шумен, както и бившият варненски кмет Кирил Йорданов.

Георги Иванов се шири в палат, който според специалисти по имотите, струва между 2 и 2.5 млн. лева. Освен това той притежава колекция от ретро коли, сред които има някои доста скъпи, като „Ягуар“ от преди години. Иначе имотът на градоначалника е направен по всички закони на лукса. Освен основната сграда там има две помощни постройки, къща за гости, басейн, оранжерия, детска площадка и кей на язовира, до който е изграден палатът.

„Претоплена манджа“, коментира в ефир Иванов. Той обясни, че притежава строителна фирма от 1990 г. „Правех по 120 апартамента на ден“, обърка се Георги Иванов, после се поправи – „на година“. Градоначалникът на Хасково припомни, че навремето Бареков го е атакувал със същите неща.

Кметът сам е изградил пътя до имението си, който завършва с паркинг. Георги Иванов коментира и колекцията си от ретро автомобили. „Цената им може и да е над 1 млн., може и 4 млн. да е“, отсече кметът на въпроса на Мария Цънцарова, която помагаше на Антон Хекимян в сутрешния блок.

Оказа се, че съпругата на Иванов е закупила нива за 5 хил лева, която само след месец вдига цената си до 1 млн и 320 хиляди лева. На въпрос дали ще се кандидатира отново за кмет, Иванов отговори: „А, трябва ли?“

1 коментар

  1. Росица Станева каза:

    Защо кметът трябва да е беден ? Има още преди него хора с луксозни имоти и
    огромни вили и никой не ги пипа ,или разследва .Смешно е да се мотаят около
    шестгодишната му дъщеря . Кой друг е променил съдбата на дете като него ? Талантлив и кадърен строител .Промени облика на града .В Хасково всеки е про-
    тив всеки . Затова загубихме навремето филиала на университета , Учителския ни
    институт ,възможността за Висш медицински институт и прочие .Не съм близка с
    кмета ,но с тези гонки без резултати и тези кьорфишеци ,взе да ми става симпатичен .Преди години в Димитровград подгониха един безупречен в морала си
    доктор – Иван Калайджиев .Та разследвания ,та – прокуратори ,та проверки .Сме-
    ниха го .Жените направиха подписка в негова защита. Да ,ама не .Доноси и глу-
    пости .А после ? Като го отстраниха взеха да умират родилки .

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране