30.01.2023 | 12:17
Скандално! Полицай арестуван заради секс с 14-годишно момиче
То избягало от дома си, за да търси биологичните си родители и го настанили в поправителен дом

Полицай от Велико Търново е бил арестуван заради секс с 14-годишно момиче, съобщи Нова телевизия.

Родителите на тинейджърката, подала сигнал, че е жертва на сексуално посегателство от полицай, настояват самоличността им да остане в тайна, тъй като се срамуват.

В четвъртък вечерта 48-годишният служител на МВР бил задържан на работното си място по подозрение, че е правил секс с непълнолетното момиче, настанено в поправителен дом за две седмици.

„На нас ни казаха, че е имала контакт с него. Никой не е казал, че е имало насилие. Тя се била съгласила. Била е уплашена”, разказват родителите.

Вече четири дни майката и бащата на 14-годишното момиче са в неведение какво се случва с дъщеря им. Знаят само едно – споделила е пред психолог, че полицай ѝ е посегнал сексуално. Родителите ѝ разбират в четвъртък миналата седмица. „И ми казват: „Може ли да дойдете в следствието? Имало е инцидент“. Попитах какъв и тогава ми казаха, че един от служителите е правил секс с нея. Не ме питай как стигнахме до Велико Търново. Нито заключих канцеларията, нито нищо”, споделя майката.

14-годишното момиче е осиновено от мъжа и жената от Горна Оряховица, когато е било на една годинка. Преди две седмици тийнейджърката бяга от вкъщи, за да търси биологичната си майка. Затова е била настанена в приемника за малолетни и непълнолетни деца с противообществени прояви. Заповедта била за 15 дни.

„Ние на 24-и ходихме, за да я видим и преди да си тръгнем, този е бил на работа”, посочват родителите.

Момичето е било само в приемника с надзирателя. Родителите на тийнейджърката дори са разговаряли с полицая. „Как хубаво знаел английски и си говорели на английски. Помагал ѝ за задачите. Каза, че като си тръгнем, ще учат за философията на Ренесанса”, твърдят родителите.

Два дни след този разговор полицаят е арестуван на работното си място. През деня момичето споделило с психолога, че преди две вечери е имало полов акт с 48-годишния служител на МВР. „Това е станало само там, когато тя е отишла да се къпе”, твърдят родителите.

Майката на момичето подозира това заради някои факти, които научила в хода на първоначалното разследване. Един от тях е, че камерите за видеонаблюдение във въпросния ден спрели да работят за кратко. Родителите на момичето, което все още е в приемника, искат да разберат истината. За тях няма съмнение каква е.

Първоначално арестуван, 48-годишният полицай е освободен след 24 часа. От Районната прокуратура чакат експертизите, които са назначили. Дотогава мъжът, който е от 20 години в системата на МВР, е в дома си без обвинение.

От Областната дирекция вече са поискали полицаят надзирател на деца да бъде дисциплинарно освободен.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране