03.07.2022 | 20:07
Слави: Кирил Петков и Асен Василев, искрено ви пожелавам да се задавите с власт
Все още управляващите от ПП звънят и тормозят всички депутати от ИТН, за да подкрепят новото им правителство. Искат властта на всяка цена

Кирил Петков и Асен Василев звънят на всички депутати от “Има такъв народ”. И като казвам на всички – имам предвид наистина на всички. И им обясняват по телефона колко лош съм аз, колко добри и морални хора са те. Разбира се, с цел да ги убедят да гласуват за новото предложение за правителство с министър-председател Асен Василев.

Аз в последните 30 години съвременна история на политическия живот за такова нещо не съм чувал. Нито в България, нито по света. Жаждата за власт е позната на историята. Явно човек е така устроен, че този стремеж да властваш над другите е брутален.

Но аз го виждам за пръв път. Това, което правят Кирил Петков и Асен Василев явно не е незаконно, но чисто в човешки план е просто отвратително. Според мен нищо не е на всяка цена, освен грижата за семейството и хората, които обичаш. Но ако властта за един човек е на всяка цена, значи този човек е сбъркан и вреден за всички останали. Кирил Петков и Асен Василев, искрено ви пожелавам да се задавите с власт“, написа във Фейсбук Слави Трифонов.

3 коментара

  1. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    ‘БОЛЛУЦИ’ в предния ми пост да се чете ‘БОКЛУЦИ’.ПАК КАЗВАМ-БОКЛУЦИ НИЕДНИ,МАРШ ОТ БЪЛГАРИЯ.

  2. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    ‘БОЛЛУЦИ’ в предния ми пост да се чете ‘БОКЛУЦИ’.

  3. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    Т,ва да пожелаваш тия ПЕДАЛИ да се задавят с власт е все едно да пожелаваш света ЛЕНА БЛУДНИЦА да се задави със сперма,т.е.-никогиш.По-добре да се удавят във властта.БОЛЛУЦИ НИЕДНИ.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране