08.06.2021 | 16:21
Слави Трифонов нападна платени политолого-социолози на ГЕРБ!
Искрено благодаря на социологическите агенции, въпреки че не познаха нищо на предишните избори, пише той

Когато Недялко Недялков, Стойчо Стоев, Антоанета Христова, Валерия Велева, Татяна Буруджиева, Румяна Коларова, Нидал Алгафари, Огнян Минчев, Стъки и още много други знайни и незнайни воини на свободното слово, поставено в услуга на ГЕРБ, когато всички тези прекрасни хора започнат да говорят срещу нещо, което съм направил, аз веднага разбирам, че съм постъпил правилно. Това написа в профила си във Фейсбук Станислав Трифонов.

Искрено благодаря и на социологическите агенции, въпреки че не познаха нищо на предишните избори. Сега те отново гордо доставят информация на всички, които пожелаят. Сега мога да ви кажа какво ще извадят социолозите горе-долу след една-две седмици. Ще извадят следното: “Вследствие на това, че Слави Трифонов отказа да се кандидатира за депутат, подкрепата към “Има такъв народ” ерозира и спада.”, пише още Трифонов.

Сега не мога да бъда сигурен с колко процента ще спадне, но познавайки социолозите и техния манталитет, ще е между два и пет процента.

А на истината, на тази истина, в която е силата, не й пука за всички имена, които споменах. Тя ще стане ясна във вечерта на изборите, завършва той.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране