25.04.2021 | 21:16
Слави Трифонов превърнал Бойко Борисов в супермен
Силата му била в говоренето и тя в момента е заключена, което не е правилно, коментира Нидал Алгафари

Бойко Борисов обича Слави, защото премиерът в оставка нямаше да е този, който го познаваме, ако не бяха Трифонов и екипа му. В предаването му от един добър генерал го направиха супермен. Това каза в студиото на „Тази събота и неделя“ писателят и политически PR Нидал Алгафари, който бе автор и режисьор на студентската програма „Ку-Ку“.

„Навремето имахме партия „Ку-Ку“, която бе единствената забранена от Конституционния съд с мотивацията, че в заглавието си съдържа гнездов паразитизъм“, допълни продуцентът Евтим Милошев, който е един създателите на „Ку-Ку“ и „Шоуто на Слави“.

Те допълниха, че силната фигура в партията по онова време е бил Петър Курумбашев, а в листите са участвали „футболистите от 94 г.“, борци, стрелци.

Как се получи така, че легендарното сатирично студентско предаване „Ку-ку“ се превърна в гнездо, в което бяха отгледани не малко бъдещи депутати.

Алгафари разказа, че за последните 20 г. се е виждал с Трифонов два пъти, когато го е канил в предаването си и допълни, че той се е затворил в много тесен кръг.

„Феноменът на българската телевизия и политически живот много отдавна спря да общува с най-близките си. Първият човек, който го предложи да влезе в предаването бе Август Попов, знам, че много от отдавана те не разговарят, с Влади Въргала, който също много му помогна в първите му стъпки, също не си общуват, с Камен Воденичаров много дълго време бяха разделени, с Евтим Милошев доста дълго бяха разделени също“, допълни писателят.

Милошев допълни, че публичното му присъствие е процес, който се следва точно и ясно и няма случайности.

„Слави Трифонов е човек, който от нищото успя да стигне едни изключителни върхове, той успя да премине през мутрите на СИК и ВИС и през политическия живот“, каза Алгафари.

Той допълни, че силата на Трифонов е била в говоренето и тази сила в момента е заключена, което не е правилно. „Може би защото повечето от нещата, които ги е казал Слави, са изписвани на аутокю от 7-8 души. Ако изведнъж той трябва да говори в момента, може да се окаже в много трудно положение, защото не идват толкова бързо хрумките“, каза Алгафари.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране