26.05.2015 | 7:58
Сръбски министър платил 300 евро за секс с манекенка
Ивица Дачич беше замесен в аферата от пияни риалити съпернички

Сръбският външен министър Ивица Дачич попадна в центъра на общественото внимание, след като името му бе забъркано в секс афера, съобщи вестник „Курир”.

Участничка в популярното в страната риалити шоу „Двойки” и известната певица Ружица Величкович съобщиха , че тяхна съперничка – манекенката Наташа Шавия- правила секс с Дачич.За удоволствието министърът е платил 300 евро. Обвиненията били хвърлени в ефир след употреба на голямо количество алкохол и поради подозрението, че манекенката била мераклийка и на годеника на Величкович.

Наташа Шавия не отрече директно обвинението и само напомни, че „имената на някои хора не могат да бъдат споменавани в телевизионно риалити”. Министър Дачич отказа да коментира „твърдения под достойнството му” и заплаши със съд всеки, който замесва името му в подобен контекст.

Медии в Сърбия твърдят, че скандалът е спретнат от сценаристите на шоуто, за да се вдигне рейтинга му. Ивица Дачич преди време стана обект и на „Скрита камера” в друго телевизионно предаване. Тогава в студиото министърът бе посрещнат от водеща с дълбоко деколте и бе подложен на гледка в стила на Шарън Стоун от „Първичен инстинкт”500″ .

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране