12.07.2024 | 10:21
Структури на ДПС снеха доверието от депутати, избрани в Кърджалийско
Премахнаха плакат на Пеевски от областния щаб на ДПС в града

Четири общински структури на ДПС в Кърджалийско снеха доверие депутатите, избрани в района Делян Пеевски, Байрам Байрам, Елван Гюркаш и Айтен Сабри. С декларации излязоха общинските съвети на партията в Момчилград, Ардино, Кирково и Крумовград.

“Очакваме решенията на останалите структури и след това ще излезем с позиция на областния съвет на ДПС за снемане на доверието от четиримата народни представители”, заяви областният лидер Ресми Мурад.

Плакат със снимка на Делян Пеевски беше премахнат от входа на щаба на ДПС в Кърджали. Това стана след като в четвъртък местния партиен актив реши да застане зад почетния си председател Ахмед Доган, а общинските структури в Момчилград, Кирково, Ардино и Крумовград свалиха доверието си на 4 от петте депутати, избрани в Кърджали, включително и на водача Делян Пеевски.

Плакатът беше поставен в началото на предизборната кампания през месец май. Освен Пеевски на плаката бяха образите на още 9 кандидат-депутати на ДПС. Непокътнати останаха плакатите на Ахмед Доган и на листата с кандидати за евродепутати.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране