16.09.2024 | 17:32
Свалила 13 килограма за 1 година
Напълно здравословно, без никакви инжекции, каза Мис България Антония Петрова

Носителката на титлата Мис България Антония Петрова разкри как е успяла да отслабне с цели 13 килограма само за година. Блондинката напълно отрече слуховете, че е влязла във форма благодарение на така популярните инжекции за отслабване.

„Нищо не съм чувала за тях. Не съм ги ползвала. Свалих килограми по напълно здравословен начин, с фастинг и хубава храна. Без спорт“, каза Мис България пред Телеграф.

Красавицата, която в момента е на пътешествие с яхта в Гърция, зарадва почитателите си с прекрасни снимки по бански и показа, че дори и след две раждания може да засенчи всяко едно 20 годишно момиче.

Антония винаги е била под светлините на прожекторите, а с това неизменно идват и множеството коментари за външния й вид, за които тя признава, че е свикнала и отдавна не обръща внимание.

„Още преди години приех, че всяка промяна във визията ми ще бъде критикувана“, споделя Антония в публикацията си, като разкрива, че независимо дали напълнява или отслабва, винаги ще има коментари и догадки.

За нея обаче най-важното е как се чувства, а не как изглежда.

Тя признава, че след две бременности и интензивен начин на живот е било необходимо да предприеме стъпки за възстановяване на формата си: „Две бременности и раждания в рамките на 4 години… въпреки добрия ми ген, на който не мога да се уповавам вечно, реших да предприема мерки“.

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране