04.09.2023 | 11:42
Тагарев отказва да уволни Мустафа Емин
Ето как военният министър защити съветника си след забъркания от него скандал в "Пирогов"

„Случаят е много неприятен. Той беше иницииран от пост в личен профил, който след това беше препубликуван на сайта на „Пирогов”. Версиите са две. Аз съм изслушал моя съветник и това, което беше първоначално обявено. Те се разминават много съществено. Много емоционална беше реакцията на всички – и на медиите, и на гражданите, и в политическите среди. Ще взема решение, когато се запозная с фактите”. Това каза военният министър Тодор Тагарев по повод скандала с неговия съветник в „Пирогов”.

Припомняме, че от спешната болница обвиниха Мустафа Емин, че е заплашвал персонала на лечебното заведение, за да прегледат детето му преди друг пациент.

Случаят с Мустафа Емин доби популярност след публикация на медицинска сестра във Facebook преди дни, според която Емин е дошъл в „Пирогов“ с детето си, което е имало рана, и настоял друго дете да бъде изведено от шокова зала, за да бъде прегледано неговото дете, както и че е заплашил с министъра на здравеопазването. По-късно Емин отрече твърденията, определяйки ги като внушения.

1 коментар

  1. Наглостта каза:

    е черта от характера на човека, да не се повтори пак обаче, затова шефът му сам да си решава какво ще предприеме.така че да не се случи пак нещо подобно.Гаранцията си е за негова сметка…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране