08.09.2023 | 20:32
Тагарев вече е на мушката и на ГЕРБ
Шефът на отбранителната комисия в НС се оплака от дива цензура във ведомствения вестник "Българска армия"

Нечувано – шефът на парламентарната комисия по отбрана и депутат от ГЕРБ Христо Гаджев се оплака от цензура, приложена от… военното министерство. Гаджев обяви, че е станал жертва на съкращения в интервю, дадено от него за ведомствения вестник „Българска армия“, ръководен от Информационния център – вече под шапката на Тодор Тагарев.

След скандала със съветника му Мустафа Емин, а от вчера и с уволнението на социалистката и бивше пресаташе на Димитър Стоянов (главсек на президента Румен Радев – б.р.) Жанет Пашалиева от служба „Военна полиция“, за които първа Lupa.bg ви информира, ястребът отново е подложен на атака – този път от коалиционния партньор ГЕРБ в лицето на Гаджев.

Не е ясно дали това не е плод на координирана атака, но ето какво пише народният избраник днес:

„Тази седмица дадох интервю за в-к Българска армия. Оказа се, че съм станал обект на редакционна цензура. На някого не се е харесало следното заключение и го е изтрил:

„В момента се остава с впечатлението за забавяне в правителството на подкрепата за Украйна. Само с приказки не става.“

Това ми се случва за първи път. Очаквам да получа отговор защо се е случило (не е заради големината на интервюто). Надявам се медийната политика на МО да не е в стила на партиен стенвестник“, бесен е Гаджев.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране