01.05.2015 | 17:22
Тапа на “Тракия скара Мая Манолова и Цвета Караянчева
Депутатките спорят има ли задръствания или не

Задръстванията покрай празниците вкараха в задочен, лют спор депутатката от БСП Мая Манолова и колежката й от ГЕРБ Цвета Караянчева. Двете си размениха остри реплики покрай това има ли тапа от коли на магистрала „Тракия” или не. Първа се оплака Мая Манолова. В присъщия си стил тя призна: „Пътувам 3 км за час и половина по АМ „Тракия” в посока Пловдив. Вече се намирам на четвъртия км. Хората са изнервени, има много автомобили и голямо задръстване.”

По думите й имало тотална липса на организация на движението и на намеса, от която и да било институция. „Нито шефът на агенцията, нито шефът на КАТ са си на мястото. Не знам къде са г-жа Бъчварова и г-жа Павлова , но тук има десетки хиляди хора. На място вече има полицаи, но досега ги нямаше. Наистина е безобразие, защото тук е половин София”, разгневи се Мая Манолова.

Цвета Караянчева не й остана длъжна и я „захапа”, че си прави евтин пиар: „Политическото говорене на г-жа Мая Манолова в този случай е безрезултатно. Опитва се да си направи евтин пиар, но няма отговор на въпроса защо нейното правителство за година и половина проспа всичко това. Мостове започнаха да падат и нямаше нито километър направени магистрали и пътища”, заяви Караянчева.

Според нея агенция „Пътна инфраструктура”, Министерство на регионалното развитие и благоустройство и „КАТ Пътна полиция” са си свършили перфектно работата по автомагистрала „Тракия”.

„Ремонтите вървят, но тъй като днес е почивен ден и хората масово напускат столицата, по тази причина се получават и задръствания. В никакъв случай обаче няма изнервена обстановка”, уточни Караянчева.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране