25.05.2024 | 13:27
Той е тунингован милионер и подкара уникалното Ламборгини за $1 000 000
Вано Алексиев избухна с нова снобария

Тунингованият транспортен бос Ваньо Алексиев избухна с уникалното Lamborghini Revuelto.

От марката го определят като първия в света HPEV (High Performance Electrified Vehicle) с V12, което се подкрепя и от техническите данни – 1015 к.с., 825 от тях идващи от познатия и харизматичен 6,5-литров мотор с дузина цилиндри, „подпомаган“ от електричество.

И по-точно от три електромотора, два от които задвижват предните колела, всеки с по 350 Нм въртящ момент. И още един между V12-ката и скоростната кутия с два съединителя. Критикуваният ISR механизъм на Aventador отиде в историята и бе наследен от супер бърза кутия с 8 предавки и двойно повече съединители. Но, ако сте фенове на Lambo, вероятно знаете важните неща за колата още от 29 март 2023, когато марката дръпна покривалото над Revuelto.

Любопитното сега е, че вече имаме Revuelto в България. Автомобилът, чиято цена е около 1 милиона щатски долара, е собственост на тунингования транспортен бос Ваньо Алексиев, доказал любовта си към Lambo с предишни притежания, сред които рядък Aventador и актуалния Urus Performante, радва се dizzyriders.bg.

За баровеца се знае, че е напомпал тяло без да стъпва във фитнеса – само с помощта на разкрасителната хирургия.

Сега неговият Ursus дели един гараж с ултра ексклузивното Bugatti Chiron Super Sport.

Половинката му – хайтунинг мадамата Цвети Василева първа загатна за появата на най-новото Lambo у нас, след като качи видео в своя YouTube канал от процеса на конфигурирането му.

1 коментар

  1. Ина каза:

    Баща – ченге на работа в Монтевидео. Канали, канали…и да вземе да се погрижи за дъщеря си дето е шофьор на автобус!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране