02.05.2021 | 22:56
Тошко Йорданов е женен за богата пловдивчанка
Слави става кум на сватбата на Тошко и Деляна

Тошко Йорданов, лидер на парламентарната група на Слави, е женен за наследница на богат пловдивски бизнесмен. Бащата на жена му Деляна Хаджитодорова- Стефан, е предприемчив търговец, който притежава автосервизи и семейството никога не е страдало от липса на финанси.

Таткото е оставил на внука си Сибил апартамент в центъра на София, а в друг живеят дъщеря му със зетя. Самата Диляна никога не е работила за друг освен за себе си. Притежава фирми и се води издател.

От своя страна Тошко Йорданов също не е беден. Той е от Ямбол, като майка му е амбициозната в семейството, а таткото е дългогодишен треньор по футбол в града. Тошко също занимавал с със спорт, дори е бил приет в спортно училище, но надделява желанието на майка му да учи в гимназия.

Слави става кум на сватбата на Тошко и Деляна. За събитието Трифонов дълго се приготвя като намира жива кокошка, на която вързал краката, за да седи мирна за тържеството.

На самата церемония Слави слага пернатото на масата в поднос, качва се на нея, после почва ръченица около младоженците. След това се включва в кръшен кючек, който умее не е по-зле от народните танци.

Години по-късно в „Шоуто на Слави“ сценаристите се шегуват с водещия и  пускат част от сватбата на Тошко. „Като разправя Славчо, че много играел по сватби, много му се смеете, налииииииии?! Я го вижте обаче тоя левент от Плевен как подскача напето и дар не отстъпва!“

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране