27.10.2022 | 23:16
Тошко Йорданов злорадства: Идат избори през март, а ИТН се връща в НС
Отцепници от ИТН са използвани като основни остриета в битките срещу Вежди Рашидов и Весела Лечева

Зам.-шефът на ИТН Тошко Йорданов е убеден, че партията ще се завърне в парламента до месеци. Той сподели надеждата си за присъствие в НС в предаването „Студио Хъ“ по „7/8 ТВ“, където му гостува журналистката и политолог Мира Баджева.

„Гледа ли ги днес как правиха поредни опити да изберат някакви комисии“, започна разговора Йорданов относно дискусиите около избор на комисии в Народното събрание.

„Направи ми впечатление, че така наречените отцепници от ИТН са използвани като основни остриета в битките срещу Вежди Рашидов и Весела Лечева. Тоест, ще бъдат използвани по предназначение. Видели са потенциала им на скандалджии, може би вие така сте ги избирали навремето, не знам. Смятам, че краткият живот на този парламент ще бъде изпълнен със скандали. ПП започват да се държат като вас в началото, преди да станете по-сговорчиви. Казвам го полу на шега но и наистина“, сподели гостенката.

„Тези двамата затова са там, трябва да се доказват. Нали знаеш, че когато си предател на нещо и отидеш в другия отбор, трябва да доказваш колко си верен и са склонни да правят всичко, което искат.

Ние всъщност казвахме „не“ на ГЕРБ и ДПС втория път в парламента. С другите се опитахме да се разберем, но те ни казаха „не“. В момента почти всички говорят това, което ние казвахме преди шест месеца, само че тогава твърдяха, че говорим глупости и едва ли не саботираме демокрацията.

Става дума за лицемерието в парламента, за това че бюджетът е прекалено раздут – социалистически. Че парите, които се дават, надуват инфлацията, че ковидът убиваше икономиката, за това, че проблемът не сме ние. Тези неща започват малко по малко да излизат“, каза Йорданов.

„Очаквам да има избори през втората половина на март. Мога да се хвана на бас, че ще е март. Сигурен съм, че ще се върнем обратно в парламента. Практически нищожен брой гласове ни оставиха извън това Народно събрание“, смята един от най-доверените хора на Слави Трифонов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране