06.11.2022 | 13:21
Трифонов с предложение: ПП да се прекръсти на „Продължаваме промяната заедно с мафията“
Кирил Петков арестува Борисов. Защо тогава ще се среща с него?

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов направи коментар за предстоящата среща между партия ГЕРБ и „Продължаваме Промяната“ и даде предложение за промяна в името на ПП.

„Гледах интервю на Кирил Петков, в което той обясняваше причините за съгласието на “Продължаваме промяната” да направят среща с ГЕРБ идната седмица. Среща, на която да обсъждат възможността за съставяне на правителство“, написа Трифонов в личния си профил във Фейсбук.

„Гледах го как се обяснява, как се гъне, как се върти и как се опитва да отговори на въпроса “Защо?”. Защо след всички тежки думи, които изговориха той, Асен Василев и другите от “Продължаваме промяната” – за кражбите на ГЕРБ, за корупцията на ГЕРБ, за модела “ГЕРБ”, който трябва да бъде изкоренен, за престъпленията на ГЕРБ, за отвращението към ГЕРБ – защо те, от “Продължаваме промяната”, сега ще се срещат с ГЕРБ?“, чуди се лидерът на ИТН.

„Та нали ГЕРБ са виновни за състоянието на държавата, та нали самите те се казват “Продължаваме промяната”, защото искат да променят наследството на ГЕРБ? Те нали затова се казват “Промяната” – защото ГЕРБ са злото, те са доброто. И най-важното – нали Кирил Петков арестува Бойко Борисов? Казвам, че Кирил Петков го арестува, защото той така ми написа в съобщение: “Аз арестувах Бойко Борисов.”, пише още Слави Трифонов.

„И след всичко това, този човек каза, че ще отиде на среща с ГЕРБ. Като в същото време каза, че спазвал предизборните си обещания. В предизборните си обещания те твърдяха, че ще преборят мафията. Но сега обаче ще седнат на една маса с мафията като равни с равни. Значи, вече мафията не се арестува и вкарва в затвора, а с нея се преговаря – “за политики”, казва още Трифонов.

„Затова, след целия този фарс, имам актуално предложение: “Продължаваме промяната” да се прекръсти на “Продължаваме промяната заедно с мафията”, предложи лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране