06.10.2019 | 2:02
Тризначките арестувани в Англия, зоват Борисов за помощ
Консулът Николай Иванчев ни подаде вестник и каза да се оправяме сами, оплаква се Надежда

Тризначките, които станаха популярни от телевизионното предаване „Биг брадър“ са били арестувани в Кингстън, Великобритания – градът, в който живеят отскоро.

За случката се разбира от публикация в социалната мрежа фейсбук на една от тях – Надежда, която се оплаква от лошо отношение от страна на британските органи на реда, барабар с отношението, което са получили трите сестри от българското посолство на Острова.

„Ето ти това вестниче и се оправяй“, казал им нашенският консул Николай Иванчев.

В публикацията си Хоуп, както се е прекръстила тризначката, зове премиерът Бойко Борисов да се намеси и да разреши случая лично.

Публикуваме пълния текст на Надежда без редакторска намеса: Към кого да се обърна живея в UK Кингстън полиция ме арестува и твърди че съм ги удряла . Нищо не разбирам помолих да се обадят на посолството но не ми помогнаха и аз отидох на крака в посолството на България но консула Николай Иванчев вървейки ни каза( ето ти това вестниче и се оправяй) Моля Примиера на нашата държава да ни помогне Бойко Борисов.

Ясно е, че не сте направили абсолютно нищо! Иначе Николай отдавна щеше да е разрешил случая„, подкрепя сестрите техен приятел в социалната мрежа. От публикацията обаче не става ясно каква е била причината Вяра, Надежда и Любов да бъдат арестувани зад граница.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране