22.02.2015 | 0:04
Цигани с „Мерцедес” убиха трима
Дърпали закъсал „Фолксваген” срещу движението

Роми с „Мерцедес” с великотърновска регистрация влязоха в насрещното на автомагистрала „Тракия”, дърпайки „Фолксваген”, и блъснаха челно БМВ, пътуващо в посока София.

На място загинаха мъж и жена от БМВ-то и виновникът за кървавия сблъсък – шофьорът на мерцедеса. Двама от оцелелите – мъже на 24 и на 27 г., са в критично състояние в пловдивската УМБАЛ „Св. Георги”.

Те са били на задната седалка в блъснатото от мерцедеса БМВ. За наблюдение в болница са приети трима жители на село Шишманци – 18-годишен пътник от  мерцедеса, 21-годишният шофьор на фолксвагена и 27-годишен, който пътувал с него. Катастрофата станала 10 минути преди 22 ч. в петък близо до отбивката за раковските села Белозем и Шишманци.

Челният удар буквално оставил без предница мерцедесакойто вчера бе откаран в двора на пловдивския КАТ. По същия начин изглеждало и БМВ-то, в което е пътувало семейство от Чирпан, обясниха хора от близкото до магистралата с. Шишманци.

Според тях и трите коли били смачкани до неузнаваемост от удара, което наложило намесата на спасителни екипи от пожарната в Пловдив. Спасителите рязали ламарините, за да успеят да измъкнат първо тежко ранените хора, а след това и труповете от премазаните коли. Виновник за катастрофата е младеж на 23 г. от хасковското с. Синапово, който карал мерцедеса и дърпал с жълто сизалово въже стария „Фолксваген Пасат”. „На магистрала е абсолютно забранено дърпането на автомобили, а освен това те са пътували в насрещното движение. Каква по-голяма предпоставка за произшествие?”, попита вчера риторично директорът на пловдивската ОД на МВР Пламен Узунов.

1 коментар

  1. Андрешко каза:

    Хайде сега да се тръгне обратно по веригата ЩОТО ТОВА ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ТАКА !
    Искаме да знаем КАК точно е взел книжка въпросният Евро Ром ?
    КЪДЕ е карал курсовете и КОЙ го е изпитвал ?
    Питам , щото за толкова години по пътищата , все още НЕ СЪМ видял Ром в Учебна кола ! Ама нито веднъж !!!
    Освен това НЯМАМ обяснение , как може един НЕГРАМОТЕН човек , който дори не е завършил училище ; такъв който НЕ МОЖЕ да чете и пише КАК ТАКА МОЖЕ ДА РЕШАВА ЛИСТОВКИ ???
    Интересува ме не толкова защото имам някакво специално отношение към неграмотните , а защото аз също ЧЕСТО ПЪТУВАМ по тази магистрала и НЕ ИСКАМ да загубя живота си заради някой корумпиран чиновник от КАТ , който продава шофьорски книжки …

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране