11.12.2020 | 18:49
Цирк! Охраната разтърва Пулев и Джошуа на кантара преди мача
Претендентът ни за световната титла по бокс се репчи на шампиона с думите: "Знаеш, че аз съм по-добрият. Утре ще ти покажа. Утре ще те приключа!"

Напрежение съпътства официалното претегляне на боксьорите преди мача за световната титла в тежка категория между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев. Британският шампион и българският претендент бяха разтървани от охраната, след като почти стигнаха до физическа разправа по време на днешното събитие в зала „Уембли Арина“ в Лондон.

Пръв на кантара се качи 39-годишният Пулев, който показа лично тегло от 108,7 кг. След него в залата влезе 35-годишният Джошуа и още докато вървеше към сцената, започна да размахва пръст по посока на българина, отправил му няколко заядливи реплики за добре дошъл. Англичанинът се оказа само с 500 г по-тежък – 109,2 кг, след което словесната разправия се разгоря с все по-звучни епитети и шумни закани.

Атмосферата беше допълнително нажежена от присъствалите на кантара хора от екипа на Пулев, които освиркваха бурно Джошуа и крещяха „Мачкай, Кобра!“. Самият Кубрат пък дразнеше опонента си с реплики на английски език: „Знаеш, че аз съм по-добрият. Утре ще ти покажа. Утре ще те приключа!“

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране