05.07.2021 | 23:32
ЦСКА падна от изпаднали германци
От грубата игра на германците пострадаха Брадли Мазику и Хамза Чатакович

ЦСКА загуби третата си предсезонна контрола от лагера в Австрия. „Червените“ отстъпиха минимално с 0:1 срещу изпадналия от Бундеслигата Вердер Бремен. Йоханес Егещайн (83) донесе победата на „бременските музиканти“, за които цял мач игра младежкият национал Илия Груев-младши.

От грубата игра на германците пострадаха Брадли Мазику и Хамза Чатакович от ЦСКА.

В игра за ДармейцитеУ се завърна Валентин Антов, който през пролетта бе под наем в Болоня. Той замени в края Федерико Варела.

Новото попълнение Йоан Баи пък тресна гредата на германците.

„Немски отбор е Вердер. На много високо ниво са и са подготвени. Бяха много добър съперник, за да видим ние на какво ниво сме. Аз от скоро се присъединих, има умора, което е нормално, но физическото ниво е добро. Мечтая да играя футбол на най-високо ниво. Един страхотен комплимент е, че Оскар Гарсия ме иска лично в Реймс. Не знам колко е вярна обаче тази информация. Искал да играя на най-високото възможно ниво, но засега искам да се подготвя и да не мисля за бъдещето“, зяви Антов.

„Разликата не е много голяма. Получи се много равностоен мач. Повече обичам да играя като шестица или осмица, но важното е да играя всяка седмица. Няма проблем да играя и като централен защитник. Много се радвам, че видях момчетата – Вальо Антов, Митко Митков и Иван Турицов. Пожелавам им всичко най-добро. Аз съм концентриран да остана във Вердер, да направя добра подготовка, да се наложа и да се развивам“, заяви Груев-младши.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране