10.01.2020 | 22:09
Цв. Цв. спи семейно за 1046 лв. на нощ
Бившият втори в ГЕРБ се отдаде на семейна идилия в луксозен комплекс край Банско

С почивка започна годината за Цветан Цветанов. Бившият втори в ГЕРБ се отдаде на семейна идилия в луксозен комплекс край Банско. Със съпругата му Деси и две от трите им дъщери имали удоволствието да се насладят на нечувани екстри.

В известния с голф игрищата си 4-звезден хотел, където фамилията отседнала, на тяхно разположение били още 7 плувни басейна, 2 супермаркета, пиано бар, фитнес зала, игрище за скуош, билярд, тенис на маса, 7 детски зони на открито, пекарна, спортен магазин, ски училище, ски гардероб и магазин за дрехи.

Изброеният дотук лукс струвал по 1046 лева на нощ, защото справка с ценоразписа на комплекса покрай Нова година показва, че цените са били конкурентни на тези в Дубай. Някогашният вътрешен министър и семейството му били настанени в разкошни стаи, обзаведени изцяло в алпийски стил, с много дърво, животински трофеи, кожи и кадифе, препращащи към атмосферата на Алпите. Нищо чудно мястото да е било препоръчано на Цветанови от техния близък приятел Веселин Маринов.

През миналата есен в същия хотел той вдигна сватба за чудо и приказ на единствената си щерка Йоана, която се разходи за втори път до олтара, след като преди време се венча за един от най-талантливите родни хирурзи, но любовта им бързо угасна. Най-вероятно Цветанов и близките му са били сред почетните гости на сватбеното тържество, тъй като естрадният трубадур не пропуска да ги кани на личните си празници и всичките си големи концерти в НДК и „Арена Армеец“.Ретро

1 коментар

  1. Анонимен каза:

    И от къде 1046 лв на вечер в безработен човек като Цветанов?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране