28.08.2023 | 10:05
Убийството на Алексей Петров пред разплитане!
Поръчката идва от лоби в кабинета, екзекуторите - сръбска бригада, мотивът е - натиск върху семейство Петкови

Основната версия за убийството на Алексей Петров, по която работят разследващите, е политическа, твърди ПИК, като се позовава на източници в ДАНС.

Според хипотезата бившият агент под прикритие е убит като остро послание към семейство Петкови, с които бе особено близък. Поръчителите са от средите на управляващата коалиция, които искат да овладеят напълно властта, а Петров се е явявал пречка пред амбициите им. Извършено е било предателсто и в ръководството на „Продължаваме промяната“.

Петко и Кирил Петкови постепенно са овладяли службите за сигурност и МВР. Този процес е трябвало да бъде завършен до местните избори. Това се е случвало с протекцията и логистичната подкрепа на Алексей Петров. Крайната цел е била овладяването на ДАНС и новата КПКОНПИ, която ще бъде разделена на две.

Данни на разследващите сочат, че изпълнението на мократа поръчка е било поверено на сръбска бригада.

Битка на лобита в правителството, наистина е убит от правителството, изумени са източниците на ПИК. Те са скептични, че събраните от тях данни ще доведат до окончателно разкриване на престъплението. Както медията ни вече писа, от кабинета на вицепремиерката Мария Габриел е било отправено послание разследването да тече „по-кротко“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране