03.07.2022 | 23:49
„Умиращият“ Путин: С бодра крачка из Туркменистан (видео)
Фалшиви новини на американската пропаганда изпратиха руският президент към небитието

„Умиращият” от редица болести и болежки руски президент Владимир Путин се разходи с бодра стъпка в Туркменистан. Посещението му там бе свързано с шестата Каспийска среща на върха, на която той и президентите на Туркменистан, Казахстан, Иран и Азербайджан обсъдиха партньорството си.

Путин слезе от самолета в сряда и бе посрещнат на летището от голяма делгация, предвождана от президента Емомали Рахмон. Официални видео от визитата му бе показано по руските телевизии, които към момента са забранени в Европа.

На него се вижда как руския държавен глава слиза от самолета по стръмните стълби без никакъв проблем и без знак за това, че му има нещо. След което с бърза крачка извървява пътя по специално послан килим до делегацията по посрещането, пише Флагман.бг.

Припомняме, че за Путин на практика от началото на войната в Украйна се говори, че умира от неназовано и постоянно променящо се онкологично заболяване и/или паркинсон. Слуховете тръгнаха след няколко клипа, на които той демонстрира действително странно поведение, загатващо, че нещо го боли. На едното видео, на което той обяви нова фаза от Специалната военна операция в Украйна пред Сергей Шойгу, руският президент се държи необичайно за масата. На друго пък привидно не може да стои прав на едно място и постоянно сменя опората си от десния на левия крак.

В Туркменистан обаче, въпреки привидно правилната му походка, по-наблюдателните отново ще забележат, че Путин не размахва силно дясната си ръка. Нещо повече – тя дори изглежда вдървена. Това е същата тази ръка, с която той се държеше за масата при Шойгу. Какво значи това обаче могат да кажат по-скоро лекари, отколкото експерти по външна и геополитика.

Истината е, че през 2012 г. Путин е претърпял много сериозен инцидент по време на езда. След падане от любимия си кон президентът е наранил жестоко гръбнака си – нещо, за което той самият призна, а разследващи независими журналисти от Русия проследиха и документално. Друго заболяване, за което се говори, че е поразило 70-годишният Владимир Путин е онкологичен проблем, свързан с щитовидната жлеза.

3 коментара

  1. ИванКо каза:

    Що не вземат на Байдъна да му дадат по два ефедрина та да го подкрепят за пред света ми ходи като изнасилена бабичка?

  2. МУЙ каза:

    Нуй тъпо парче си, оди на уй!

  3. Нуй каза:

    И баба ми преди да почине не можеше да става от леглото и не можеше да ходи, но като и дам два ефедрина, веднага скача мете, готви, цепи дърва къпе се и така цял ден после на легло с памперс и така до другиата доза. Та и путкин така го крепят пред света…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране