19.03.2021 | 11:12
Управление става със силата на Костов или с простотията на Бойко
Не знам дали премиерът е гасил пожар, но знам за съучастието му във „възродителния процес“, което той така старателно крие, казва Велислав Минеков

Даунинг и Крюгер казват, че глупакът никога не може да оцени нивото на собствената си глупост. Затова никога не цени логиката на интелигентните. Около Борисов гъмжи от хора с напълно измислени биографии. Самият Борисов е човек с мизерна биография. Той не става и за пожарникар, там се иска смелост, а той не може да разгърне маркуча. Кандидатствал за Държавна сигурност, не го оценили. Пробвал в Народната милиция, и там не го уважили. И накрая – в пожарната. Не знам дали е гасил пожар, но знам за съучастието му по време на „възродителния процес“, което той така старателно крие.

Това заяви във видео интервю за „СТУДИО БАНКЕРЪ“ скулпторът проф. Велислав Минеков, доскорошен участник в „Отровното трио“.

Вижте цялото интервю с проф. Велислав Минеков тук:

Още от интервюто:

Защо ДБ не пое протегнатата ръка от българските турци и мюсюлмани, организирани в анти-ДПС политически движения?

Има би работещ модел, който да разбие абсурдна симбиоза между феодали и поданици в контролираните от ДПС райони?

Напразно ли отиде енергията на улицата от 2020 г.?

Много ли са в България трима човека, за да работят в една обща посока?

Как скулпторът вижда художествения образ на премиера, който според различни свои изказвания е смел като Винету, мъдър като Мечо Пух, но е жертва на Мата Хари?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране