20.02.2023 | 11:08
US-разузнавач: България, вие сте колонилен поданик на САЩ (видео)
Скот Ретър: Надявам се българите да разбират това - вие не сте равни с американците, не сте. Вие сте по-низши, вие сте в нужда, не може да съществувате без нас

Към България, ние, САЩ, се отнасяме като към по-малък брат. Протегнахме ръка за помощ. Казахме: „Елате при нас!“, но не забравяйте, че не сме казали: „Елате и бъдете равни с нас!“. Надявам се българите да разбират това – вие не сте равни с американците, не сте. Вие сте по-низши, вие сте в нужда, не може да съществувате без нас.

Така в интервю за Мартин Карбовски бившият офицер от разузнаването на американската морска пехота Скот Ритър описа чувството за богоизбраност на американците и тяхната политическа мотивация.

Според Ритър България е колониален поданик на САЩ. Отношения като господар към роб.

Анализаторът е на мнение, че в момента няма начин Русия да съжителства мирно с Украйна, както няма начин НАТО да съжителства мирно с Русия, докато Украйна се възприема като прокси на НАТО за военно въвличане на Русия.

„Така че няма език на мира. Следователно няма шанс за мир. И този конфликт, ако нещата не се променят, може да бъде разрешен само с война.“

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране