17.01.2022 | 20:45
Уволниха ДПС шефката в „Автомагистрали“ след разследване на ДАНС
Най-вероятно ще бъде отстранен и мъжът, с когото Десислава Христова живее на семейни начала
Регионалният министър Гроздан Караджов е уволнил един от двамата изпълнителни директори на „Автомагистрали“ Десислава Христова. Това е станало след мащабно разследване на ДАНС. Новината е потвърдена от два независими източника.
Най-вероятно ще бъде отстранен и мъжът, с когото Христова живее на семейни начала Тодор Стоянов. Той е директор на дирекция „Държавна собственост“ в МРРБ, за когото медии писаха преди дни, че е с отнет допуск за класифицирана информация.
Десислава Христова е известна в средите на ДПС като Деса, която се обясняваше преди години на Ахмед Доган в любов. „Скъпи г-н Доган, аз ви се доверявам. Душата и сърцето на ДПС ухаят на свежест, на пролет“,  написа  тя в лично писмо до Сокола.
Дългогодишна активистка на партията, дори е била на четвърто място в листите на движението в 25 МИР. Десислава Христова, която беше уволнена през 2019 г. след скандален запис публикуван от сайта „БиволЪ“, бе назначена на тази висока позиция през лятото на 2021 г. от служебния министър Виолета Комитова.
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране