26.05.2023 | 22:01
Васил Иванов сгащи Радостин Василев: Репортерът в мен веднага хвана няколко фактологични несъответствия в думите му
Каква всъщност е истинската причина Руди Гела да запише цялото заседание
За записа пуснат от Радостин Василев на пресконференцията му днес. Репортерът в мен веднага хвана няколко фактологични несъответствия в думите му. Това написа Васил Иванов в профила си във „Фейсбук“.

„Сред тях – как и защо е направил записа. Той заяви, че онлайн заседанието на ръководството на ПП е започнало около 10 ч. вечерта и е завършило в 3 ч. през нощта. По думите му към 12.30 през нощта (по средата на заседанието) решил да си легне и тогава пуснал да се записва, за да може на сутринта да чуе какво е станало, какво се е говорило и какво се е решило след това.

Та ако е пуснал да записва от 12.30 през нощта, защо тогава разполага и днес пусна запис на цялото заседание ( 5 часа), което е започнало в 10 ч. вечерта – два часа и половина преди 12.30 през нощта, когато решил да си легне и пуснал да записва по тази причина…!?“, добавя той.

„От тук следва въпроса каква всъщност е истинската причина Радостин Василев да запише цялото заседание. И дали каза истината на пресконференцията днес, че направил записа защото решил да си легне към 12.30 през нощта и така да чуе на сутринта какво са говорили докато е спал.

Повтори го няколко пъти на пресконференцията, която всеки може да види в интернет. На нея между другото поне три пъти заяви: „Аз винаги говоря само истината“, пише още Васил Иванов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране