05.02.2021 | 15:55
Венелин Петков стана учител в София
Той и Антон Хекимян вече не поддържали връзка, след рокадите в телевизията

Венелин Петков не остана дълго без работа, след като беше уволнен от шефското място на новините в Би Ти Ви. Твърди се, че журналистът от топ телевизионер се е примир да почне работа като даскал в частно училище в София.

Той изнасял лекции на децата на тема професионален път и реализация, споделяйки им за собствените си премеждия в живота.

Петков разказал на младежите, че преди да замине да следва в САЩ, е работил като преводач, учител и носач на краставици, но когато късметът го отвел до международния отдел в БТА, разбрал, че единственото, с което иска да се занимава, е журналистиката, пише „Стандарт”.

Твърди се още, че Петков и бившия му колега и негов заместник Антон Хекимян вече не поддържали връзка, след рокадите в телевизията. Интересното е, че двамата се познават още от преди да заработят заедно. Те са родом от Стара Загора и дори са завършили една и съща езикова гимназия. След встъпването си в bTV се сближили още повече, но повишението на Хекимян като че ли е сложило край на приятелството им. Двамата не се следват в социалните мрежи, а Петков така и не поздрави бившия си колега за успеха му.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране