25.11.2021 | 10:11
Вижте Елена, която бе убита в Хага от ГЕРБера Христо Кацаров
Според нидерландските власти убиецът е Кацаров, но по разследването има много неизвестни

31-годишната Елена Гeнчева от Русе, която според полицията в Нидерландия, е убита от българския си приятел Христо Кацаров, ще бъде погребена в родния си град на 26 ноември, съобщава русенската TVN.

Телевизията публикува първи снимки на жената. Елена се оказа ослепителна красавица, със страхотна усмивка. Тя е завършила с отличия в родния си град, а след това се дипломирала като юрист в Нидерландия, била е единственото дете на родителите си. От 10 години работела в европейската агенция.

Елена имала дългогодишна връзка с мъж от София, с когото ту се събирала, ту се разделяла, но в случая той не е заподозрян от нидерландските власти. Полицията в Хага е убедена, че убиецът е мъртвият Христо Кацаров.

Христо Кацаров от Бургас, който бе кандидат-депутат от ГЕРБ на последните избори, се запознал съвсем наскоро с Елена.

Според колегите от сайта ВиаПонтика обаче Елена се страхувала от бургазлията. Предупредила колегите си да подадат сигнал в полицията, ако не се обажда по телефона, или не се яви на работа. Разбрала и за предишни негови проблеми с бивши приятелки.

Припомняме, че тялото й бе открито в четвъртък в апартамент на ул.“Ема щрасе“ в Хага, където тя е живеела под наем. Информацията е изключително оскъдна. Твърди се, че Христо Кацаров е пристигнал въоръжен в дома на Елена, двамата се скарали, след като тя отказала предложението му за брак, впоследствие той я застрелял, след което се прибрал в България.

На 19-ти ноември, петък, узнавайки, че полицията го издирва, тъй като са вече са го търсили на адреса му в Бургас, той се самоубива в жилището си в кв.“Дървеница“ в София.

Има много неизвестности. Първо, не е ясно дали оръжието е законно притежавано, не е известно и как е умъртвена Елена. Има и разминаване в свидетелските показания.

В сряда вечерта, близки на Елена влезли в апартамента, но установили, че от нея няма и следа. Всичко било подредено, нямало следи от бурен скандал, какъвто трябвало да последва, ако му е отказала предложение за брак. В четвъртък обаче полицията е влязла повторно в жилището, но в отсъствието на близки, след което до медиите е достигнала информация, че вътре е намерено тялото на Елена, но не и как е настъпила смъртта.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране