02.11.2022 | 16:34
Внучката на Виолета Донева: Да, аз убих баба си!
Младата жена отключила биполярно разстройство или шизофрения след предозиране с наркотици

Внучката на брутално убитата екранна икона Виолета Донева е направила пълни самопризнания пред разследващите и е описала подробно как е причинила смъртта на баба си, твърди „Лупа“, като се позовава на източници сред разследващите. Показанията на младата жена обаче не могат да бъдат включени в делото, докато не й се направи обстойна психиатрична експертиза.

Момичето е признало, че с баба й са се скарали за дребна сума пари, в резултат на което то загубило контрол над действията си. То е с доказани психични проблеми и се е лекувало в клиника, но по закон трябва да бъде изследвана от комисия. Тя остава единственият заподозрян за убийството на актрисата Виолета Донева.

Внучката на актрисата отключила биполярно разстройство или шизофрения след предозиране с наркотици. Момичето променило коренно поведението си през последните няколко месеца и започнало да се държи агресивно, твърдят близки до семейството пред разследващите органи.

Донева бе намерена мъртва в дома си в столичния кв. “Изток“ на 22 октомври. Актрисата живеела сама в кооперация на ул. “Пиер Дегейтър“. Няколко дни тя не вдигала телефона на сина си Иво, както и на приятели. Затова мъжът потърсил помощ от полицията. Униформените разбили вратата и заварили жената в локва кръв. Така веднага станало ясно, че актрисата не е починала от естествена смърт.

Версията за грабеж отпаднала бързо. В апартамента не изглеждало, сякаш някой го е претърсвал, за да открие ценни вещи, а и заради заключената врата в началото се разследвало дали тя не е посегнала сама на живота си. При аутопсията съдебните медици открили множество прободни рани. Те обаче забелязали и счупена подезична кост. Това означава, че Донева е била душена.

Травмите по Донева били хаотично разпръснати из торса на жената, личало, че е намушквана с бясна ярост, което било типично при нападение от близък.

Разследващите бързо се насочили към роднини на актрисата, защото само те имали ключ за жилището. Основни заподозрени станали нейна племенница и внучката. След няколкодневно разследване се разбрало, че племенницата е невинна, а убийството вероятно е извършено от внучката.

1 коментар

  1. Ром каза:

    Гяурите са оскотели! Избиват се поголовно. Скоро ние ще управляваме тая територия!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране