16.06.2015 | 12:06
Яне брани шефа си Борисов: Контрабандните олигарси клатят правителството
БСП и бивши високопоставени ченгета от ДС правят тестове за дестабилизация на кабинета

БСП и бивши високопоставени ченгета от ДС, финансирани от червената олигархия, правят тестове за дестабилизация на правителството. Контрабандните олигарси са тежко засегнати от действията на държавата през последните месеци и затова чрез сблъсъците в ромските махали целят да покажат, че са в състояние да нанесат контраудар.

Това пишат в отворено писмо до медиите от РЗС. Шеф на маргиналната партия е Яне Янев, който в момента е съветник на премиера Бойко Борисов.

„Това, което се случва в Гърмен и Орландовци и се планира в Нови хан, Видин, Петрич, Сливен, Ямбол и други райони на страната, не е случайно и саморазпалило се напрежение, а контролирано активно мероприятие на бивши кадри на спецслужбите. Това активно мероприятие има две политически цели:

Първата е да се пробва в каква степен правителството може адекватно да противодейства на подобни провокации.

Втората е да се сближат ДПС и БСП.  Сблъсъците между роми и българи е една от малкото теми, по които бившите партньори и днешни политически опоненти могат да се сдобрят.

Генералната цел на тези протести е да внушат на обществото, че правителството е слабо и не е в състояние трайно да реши проблемите в ромската общност. И същевременно чрез тази ескалация на напрежение по-лесно да обединят ромите и по-евтино да им купят гласовете наесен. А след изборите контрабандните олигарси гласят мащабна операция за дестабилизация на властта с нов удар върху банковата система”, казват още от РЗС.

1 коментар

  1. Колев каза:

    Никога не съм вземал на сериозно кухи,измислени и темподобни брътвежи от някои които беснеят при мисълта,че могат да бъдат забравени от нормалните хора.”ГЕРБ е партия на мутрите,тя генерира корупция,затова трябва да слезе от политическата сцена веднаж завинаги”-думи на Я.Я.Днес вземаме властта,утре уволняваме Б.Борисов,отново негови сънища, изстрелени в пространството и някой балъци “захапаха” въдицата.Бягам далеч от такива “съветници”.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране