17.04.2015 | 12:58
За мен е въпрос на гордост ДПС да ми иска оставката
Има болници, които ако утре затворят, ще чуе само собственикът им, обяви Петър Москов

“За мен е въпрос на гордост е ДПС да иска оставката ми, защото е хубаво олицетворението на лошите управленски практики, на безсъвестното отношение към публичните финанси, да казват, че са ти противник”.

Това заяви в сутрешния блок на “Нова телевизия” министърът на здравеопазването Петър Москов в отговор на въпрос, свързан със заявката на ДПС, че първият вот на недоверие към правителството може да е свързан тъкмо със здравеопазването.

Ако не ме лъже паметта ДПС управляваше официално 10 г. Ако слушам тях и други големи адепти на дясното, на реформата или нещо друго, човек ще рече, че досега в здравеопазването всичко си е наред и изведнъж идват хора, които искат да направят лошо, защото имало лимити и др. Това е грозен цинизъм. Знам и съм уверен, че трябва ясна промяна, уточни министърът.

“Аз съм петимен този вот да мине, искам да чуя техните аргументи лице в лице”, обяви той.

Москов коментира още, че има сериозно количество болници, които приемат спешни болни и никога не са казали нищо против предлаганите промени за работа. “Чуват се вопли от болници, които ако утре затворят, ще чуе само собственикът им”, допълни министърът. Той още веднъж посочи, че има много болници без пациенти, с мъртви души.

1 коментар

  1. marin каза:

    БРАЖО Г-Н МОСКОВ САМО ТАКА СЕПРАВИ СТАЗИ НЕЗАКОНА ПАРТИЯ ДПС

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране