19.06.2024 | 11:08
За всеки влак си има пътници – тази участничка от “Ергенът” намери любовта
Няколко пъти е засичана с мистериозен мачо, с когото демонстрирали опасна близост

Култовата Виктория Асенова, по-известна като Цър Пър от Ергенът загуби работата си в БФС, но намери любовта. Тя се надявала, че ще може да съчетава инфлуенсърството и да работи в централата, но за нещастие я уволнили. Причината била, че уронила репутацията на БФС. Новият президент Георги Иванов – Гонзо я уволнил.

Цър-Пър трудно понесла и негативните коментари относно външния си вид. Дори стигна до там, че се подложи на интервенция и подобри усмивката си. Плачела преди това по цели нощи заради вълната от негативизъм, която се изсипа върху нея. Тя бе лудо влюбена в ергена Алек, но той не й обърна достатъчно внимание.

Е, от цялата история има и нещо позитивно. Бившата служителка на БФС най-накрая е намерила любовта, за която мечтаеше толкова дълго. Няколко пъти е засичана с мистериозен мачо, с когото демонстрирали опасна близост.

Потвърждение за това са няколкото кадъра от басейн край София, който Виктория качи в социалните мрежи – на който позира по секси бански, а зад фотообектива нищо чудно да е новото й гадже. Дано всичко върви по мед и масло!

Носеха се слухове, че Виктория е от ромски произход, но тя категорично отрече, като оправда по-тъмния си тен с честото посещение на солариума.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране