12.03.2015 | 13:32
Замесиха Нова тв в скандал в Каварна
Сватбата на журналиста Васил Иванов била била платена от Общината
Цонко Цонев

Нова телевизия се оказа в епицентъра на скандал в Каварна. Общинският съветник Красимир Кръстев, който беше хванат да паркира в нарушение, изригна срещу телевизията.

„Основният въпрос е, защо отразявате моята кола? Телефонът ми ви бе даден от кмета на Каварна. Нова телевизия е длъжник на гражданите на град Каварна. Защото с медийно отразяване от 12 години текат общински пари към вашата медия. На ваш топ журналист му платихме сватбата с наши пари“, заяви Кръстев.

Водещите на сутрешния блок Виктор Николаев и Ани Цолова не му позволиха да доразкаже историята, нито да обясин, дали разполага с документи за твърденията си и го парираха с думите. „Господине, престанете да се излагате. Просто спрете дотук“.

Общинарят Кръстев визира сватбата на разследващия журналист Васил Иванов, който на 14 юли в Каварна минава под венчило със съпругата си Деница. Още тогава двамата разказват, че тържеството е организирал лично кметът на Каварна и добър приятел на тв-журналиста Цонко Цонев.

През 2011-та година на въпрос, дали Цонко Цонев му е платил сватбата, Васил Иванов отговаря следното: „Донякъде само е вярно. Цонко плати тържеството, почерпката.
Той ме помоли още преди това да ни направи този сватбен подарък – хапване, пийване за около 15 човека. А той е такъв човек, че ако му бях отказал, щеше да се обиди. Със сигурност, ако го бях направил, щеше да се разсърди, големи приятели сме“.

През 2010-та година край Каварна има още една известна сватба – тази на продуцента Иван Христов и тогавашната му половинка Вихра. Церемонията е в село Крапец, но двамата си казват „да“ пред кмета на Каварна Цонко Цонев, който е и специален гост. По това време Христов работи активно с Нова телевизия като продуцент и водещ.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране