13.05.2022 | 14:42
Защо им е на руснаците да се маскират като руснаци?
Ето технологичния процес на новата измама със "стрелба по цивилни"

Да, камери наистина са заснели как войници в руски униформи застрелват цивилни в гръб. Показват го по CNN, BBC и върха на журналистиката – Mediapool. Вярно, видеото се показва цял месец след случката, но то и в Буча имаше закъснение. Има си технологичен процес на измамата.

Какво показват: Откраднат, както уточняват после, бус, изрисуван с буква V и с черна боя „Танк Спецназ“. Кой знае защо бусът е кръстен танк.

Въоръжените са с руски униформи, няма съмнение. Това е сигурно доказателство. Доказателство са и надписите по буса. Друго няма.

Сега въпросите: Защо на руски войници ще им трябва да крадат бус, да го маскират като руски, че да го кръщават и „Танк Спецназ“. Не е ли по-логично да маскират краденото возило като украинско, та да заблудят камерите.

Защо са им велосипеди на руските войници?! Сигурно нямат гориво вече. Защо „великите“ журналисти не се замислят, че Зеленски освободи всички престъпници от затворите и им раздаде оръжие. Това обяснява евтината маскировка като руснаци.

Отговорът на всеки въпрос води до различен  извод от този, който са направили украинската пропаганда, CNN, BBC та даже и най-меродавния – Mediapool.

ЗАЩО ИМ Е НА РУСНАЦИТЕ ДА СЕ МАСКИРАТ КАТО РУСНАЦИ!

Изобщо, съдейки по подобни публикации, има ли медия, която по свобода на словото заслужава да е по-напред от място след първите 100.

Богомил Бонев

3 коментара

  1. Киро каза:

    Укронацита

  2. Е-Ех, а ти да си чувал за Гьобелс и наци пропаганда? каза:

    Четете зомбита, а не блябосвайте!

  3. Е-Ех каза:

    Боге, Боге.
    Много си аналогов!
    Да си чувал за нещо дигитално и метаданни?

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране