27.08.2024 | 21:52
Жана Бергендорф спря наркотиците и стана 120 кила. Ама още пее като звяр и побърка Слънчака, както никой друг
Певицата загърби лошите навици и е решила да поднови кариерата си

Поп певицата с бунтарски нрав Жана Бергендорф започна на чисто. Изпълнителката се е отказала от лошите навици, доста килограми е качила, но все още е пее като истински „звяр“. Това коментират посетители на заведение в Слънчев бряг, в което всяка вечер Жана забавлява клиентите с уникални музикални изпълнения.

Близки до певицата споделят, че тя вече е спряла окончателно наркотиците. След дълго затишие, в което се бе отдала на вредни пороци, сега Жана Бергендорф се завръща с нова прическа ала Тина Търнър и е решила отново да покори музикалните сцени.

До края на септември може да я видите в известно заведение в Слънчев бряг. Макар подобни прояви да са доста под нивото й и много семпли за таланта й, близки до Жана твърдят още, че тя се е превърнала в нов човек, не само заради качените килограми. Въпреки видимата промяна, Бергендорф изглежда в добро здраве. Клиентите на заведението, в което пее, се радват на изпълненията и.

В социалните мрежи се появи видеоклип от нейно изпълнение. Повечето коментари под публикациите с новия вид на изпълнителката са окуражителни. Не липсват и такива, които гледат песимистично на образа й. Някои пък напомнят за предишните изцепки на поп певицата.

Наскоро Жана беше задържана от служители на МВР в столичния квартал „Овча Купел“, където отишла на гости с неин приятел. Около 4 часа сутринта тя и приятелят ѝ започнали да буйстват и да чупят мебелите в чуждия дом, което довело до ареста. Образувано бе производство за хулиганство, за което се предвижда наказание „лишаване от свобода“. В крайна сметка Бергендорф бе освободена след заплащане на парична гаранция в размер на 1000 лева.

 

Припомняме още, че през 2016 г. Жана отнесе обвинение за управление на автомобил след употреба на наркотични вещества.

Звездата на Жана Бергендорф изгрява през 2012 г., когато безапелационно печели музикалния формат X Factor с над 69% от гласовете на публиката. Издава няколко песни по време на работата си с продуцентската къща на Саня Армутлиева до 2018 г., след което прекратява договора си с тях.

Изпълнителката участва в няколко риалити формата – гледахме я във VIP Brother и „Маскираният певец“. Заедно с други четирима певци
се явява на Евровизия през 2018 г., където остава на 17 място на финала. Към днешна дата, музикалните изяви на певицата са по-редки, за сметка на скандалите, в които успява да се забърка.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране