15.08.2022 | 11:29
Жената на Удо – Елизабет, признала за убийството и извършителя
Б. П. е служител на съпругата на бизнесмена
Удо Ланге

57-годишен мъж е обвинен за убийството на швейцарския бизнесмен Удо Ланге. От прокуратурата в Перник съобщават само инициалите му – Б.П.

Той е задържан за 72 часа и от държавното обвинение ще искат от Окръжния съд в Перник да бъде оставен за постоянно в ареста.

„В хода на разследването са извършени огледи на местопроизшествието, проведени са разпити на свидетели, иззети са записи от камери за видеонаблюдение, направена е аутопсия от съдебен лекар, назначени са експертизи“, съобщиха от прокуратурата.

Според информация на БНТ служител на съпругата на Удо Ланге е обвинен за убийството му. До обвинението се стига, след като пред съдия е разпитана съпругата на убития Елизабет. Именно тя е разказала, че убийството е извършено в гаража от служителя в нейната пекарна.

Удо Ланге беше намерен мъртъв в четвъртък вечерта от съпругата си в дома им във вилното селище “Делта Хил” до Перник. В първите часове на разследването вътрешният министър Иван Демерджиев и представителите на държавното обвинение се разминаха за това местено ли е било или не тялото на швейцарския бизнесмен.

2 коментара

  1. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    ‘ До обвинението се стига, след като пред съдия е разпитана съпругата на убития Елизабет. Именно тя е разказала, че убийството е извършено в гаража от служителя в нейната пекарна.’
    Ами задръжте КУРВАТА като СЪУЧАСТНИК.А този УДО е едн убавец…

  2. ПЕТКО ПРОЙНОВ каза:

    ‘ До обвинението се стига, след като пред съдия е разпитана съпругата на убития Елизабет. Именно тя е разказала, че убийството е извършено в гаража от служителя в нейната пекарна.’
    Ами задръжте КУРВАТА като СЪУЧАСТНИК.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране