05.11.2020 | 0:14
Жозе Моуриньо похвали българския шампион
Скандалният португалец призна, че очаква труден мач в Разград, който е в четвъртък от 19.55 часа

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо похвали Лудогорец преди мача между двата тима в Лига Европа. Скандалният португалец призна, че очаква труден мач в Разград, който е в четвъртък от 19.55 часа. Моу даде виртуална пресконференция от Лондон преди отборът да замине за България.

„Очаквам труден мач. Вече играхме срещу втория най-добър отбор в България – Локомотив Пловдив. Беше трудно за нас. Лудогорец има още повече потенциал. Девет поредни титли не се печелят от всички. Могат да го направят може би само Байерн и ПСЖ. Мачовете срещу Лудогорец са важни за нас. Те имат добри играчи в нападение и доста солиден опит в защита.

Ще се опитаме да спечелим мача, разбира се. Не мисля, че загубата в Антверп беше заради играчите, а заради поведението, начина, по който подходихме към играта. Както казах аз съм виновен, защото момчетата не играха на добро ниво. В квалификациите подходихме сериозно и ги спечелихме, но може би този път не усетихме напрежението от директните елиминации. Утре също не е директна елиминация, но заради загубата мачът става по-важен. Важно е да спечелим или да вземем поне точка. Дано играчите разберат, че мачът утре трябва да е различен от този в Антверп, а аз трябва да ги мотивирам по-различен начин“, каза Специалния.

На въпрос дали ще бъдат запазени някои от футболистите за предстоящите мачове във Висшата лига, Моуриньо обяви, че ще използва пълния капацитет на отбора си за мача срещу българския шампион.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране